So called jalostusori.

So called jalostusori.

Tallilla on nyt jonkinmoinen jalostusori! Biitti läpäisi kaikki osa-alueet, tosin ei järin suurin pistein. Meillä kuitenkin panostus käyttöpuolelle ja poni saikin kehuja hyvänä lastenponina sekä luonteensa (9) ansiosta! Lisää kuvia myöhemmin!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

2 thoughts on “So called jalostusori.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *