So called jalostusori.

So called jalostusori.

Tallilla on nyt jonkinmoinen jalostusori! Biitti läpäisi kaikki osa-alueet, tosin ei järin suurin pistein. Meillä kuitenkin panostus käyttöpuolelle ja poni saikin kehuja hyvänä lastenponina sekä luonteensa (9) ansiosta! Lisää kuvia myöhemmin!

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

2 thoughts on “So called jalostusori.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.