Suosikkiblogini.

Suosikkiblogini.

Yleispätevä postaus, tarkempaa päivitystä meidän elämästä tulossa viikonloppuna! 😉 Tässä esittelyssä taas muutamia blogeja, joita tykkään lukea, eli lähinnä meidän tallin kisatiimin tyttöjen blogsuja.

TOP OF THE WORLD

Oikean vasemman käteni, eli Mantan blogi, jossa kirjoittelee lähinnä treenaamisestaan Doppstone -nimisen ruunani kanssa. Olen iloinen, että Manta ja Topi ovat löytäneet toisensa. Mantalla riittää aikaa Töplen kanssa pelaamiseen. Mantalla paljon asiaa, meidän oma pieni suuri ajattelija.

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *