Suosikkiblogini.

Suosikkiblogini.

Yleispätevä postaus, tarkempaa päivitystä meidän elämästä tulossa viikonloppuna! 😉 Tässä esittelyssä taas muutamia blogeja, joita tykkään lukea, eli lähinnä meidän tallin kisatiimin tyttöjen blogsuja.

TOP OF THE WORLD

Oikean vasemman käteni, eli Mantan blogi, jossa kirjoittelee lähinnä treenaamisestaan Doppstone -nimisen ruunani kanssa. Olen iloinen, että Manta ja Topi ovat löytäneet toisensa. Mantalla riittää aikaa Töplen kanssa pelaamiseen. Mantalla paljon asiaa, meidän oma pieni suuri ajattelija.

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *