Manta goes rodeo.

Manta goes rodeo.

Sisältää kuvien kähveltämistä Mantan blogista. 🙂

Manta tehnyt hurjan hyvää työtä Topin kanssa, kun en ole itse ehtinyt ruunaan panostaa. Eilen vain tapahtui historiallista ja Topi pukkasi jo valmiiksi kipeän ja flunssaisen Mantan kuralätäkköön! Nou hätä, ratsastus jatkui senkin jälkeen… Itse räpsin kuvia; kadun vain, etten painanut sarjakuvausnappia tippumisen läpi – moraali tuli vastaan. ;D

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

One thought on “Manta goes rodeo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.