Manta goes rodeo.

Manta goes rodeo.

Sisältää kuvien kähveltämistä Mantan blogista. 🙂

Manta tehnyt hurjan hyvää työtä Topin kanssa, kun en ole itse ehtinyt ruunaan panostaa. Eilen vain tapahtui historiallista ja Topi pukkasi jo valmiiksi kipeän ja flunssaisen Mantan kuralätäkköön! Nou hätä, ratsastus jatkui senkin jälkeen… Itse räpsin kuvia; kadun vain, etten painanut sarjakuvausnappia tippumisen läpi – moraali tuli vastaan. ;D

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

One thought on “Manta goes rodeo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *