So called HelppoA.

So called HelppoA.

Tänään siis jatkui hevosautolla ajelu, kun mr. Voody suostui menemään suorilta kavioin hevosautoon. Korpikylässä olivat luvassa meidän ensimmäiset yhteiset koulukilpailuit ja Helppo A. Voody oli kovin eloisa, yritti mm. pukitella minua alas ulkoverkassa. Sisäverkassa ihan ok, samoin radalla alkupäässä. Jossain välissä herraa alkoi ”pelottaa” M-kirjain ja veti siinä sekä H-kirjaimessa uukkareita eli hieman perseilyksi meni. 😀 Vaikeampi vastalaukka onnistui suht hyvin, oikealle sössittiin koko laukkaosuus. Prosentteja sen verran että nipin napi hyväksytty, en ole tyytyväinen mutten kovin pettynytkään. Tiedän ainakin mitä on tälle kaudelle luvassa… Vielä on töitä ryhdin kanssa, venyy yhä liian pitkäksi!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *