Pikeuria tarjolla!

Pikeuria tarjolla!

Lukijakilpailu 170 kohdalla.

170 täynnä, kipuaminen kohti 180:tä alkanut! KIITOS TUHANNESTI!
Tämän kertaisena palkintona on luvassa Pikeuria, en ole vielä
päättänyt mitä varastosta kaivan. 🙂 Säännöt on nyt hieman erilaiset,
hylätään hetkeksi arvontakone. Perustele kommentissasi miksi sinun
pitäisi saada Pikeur -palkinto?
Itsesääli ja nuoleskelu sallittua. 😀
Osallistumisaikaa on 25.2. asti.

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

19 thoughts on “Pikeuria tarjolla!

 1. Osallistumishakemus/-vingunta/-puolustuspuhe.
  Miksi Pikeuria minulle? No, arpakoneet eivät koskaan suosi minua, joten nyt on tilaisuus saada sanoa pari valittua sanaa. Pikeuria tahtoisin, koska ainuttakaan Pikeurin tuotetta en ole elämäni aikana omistanut. Kylillä haukkuvat kyseistä merkkiä kestäväksi ja hienoksi, kalliiksi merkiksi (lue:minulla ei siis ole rahaa Pikeurin tuotteisiin). Olisihan se prameaa voittaa kilpailun kautta joku tuon niin kovin arvostetun merkin alle lukeutuva tuote! Ja hoitoheposelta kommentiksi tähän, että täytyyhän sen hoitajan olla jotenkin sidoksissa Pikeuriin, että kelpaa tarjoilla porkkanoita samettityynyltä pollelle.

 2. Heh no minun pitäisi saada Pikeur-palkinto, koska näin opiskelijabudjetilla mihinkään merkkituotteisiin on harvemmin varaa, ja esimerkiksi vanhat Pikeurin chapsini alkavat olla sen verta moneen kertaan paikattu ja kuluneet, ja silti aina vaan käytössä, että olisihan se nyt aika saada jotain uutta Pikeuria korvaamaan nämä. Ja voishan se tietty siksikin olla, kun ei kerran koskaan voita mitään 😛

 3. Minun pitäisi saada Pikeurin tuote, koska en ole ikinä omistanut mitään Pikeuria ja olen kuullut siitä vain kaikkea hyvää. Ja en voi itse ostaa, koska kaikki rahat menevät hevoseen ja sen varusteisiin. Pitäähän meidän molempien näyttää edustavilta kisoissa, eikä vain toisen;) ja enhän minäkään ikinä voita mitään

 4. Noh noh säälin itseäni sitten oikein olan takaa. Elikkäs, täytyy myöntää että Pikeuria en omista, en edes yhtä ainutta kappaletta. Syynä on että aika khallis merkki tuppaa olemaan ja toiseks että siihen ei törmää ihan joka kaupassa.

  Kuitenkin olen pyrkiyt säästämään tarpeellisiin tavaroihin jolloin Pikeurit ja muut merkkituotteet saavat väistyä.
  Toisaalta olisi hienoa saada Pikeuria jotta voisin saada kokeilua siitääkin merkistä että onko oikeasti hintansa arvoista tavaraa ja uskaltaako siihen laittaa opiskelijalta paljon rahaa.
  Pieni itsesääli vielä, että koskaan en ole voittanut näissä arvonnoissa ;(

  Kiitos ja kumarrus olen tarpeeksi säälinyt itseni. 🙂

 5. Minun pitäisi saada pikeurin tuote sen takia, koska kaikilla kouluratsastajallahan pitäisi olla sen merkkisiä kamoja. Minä olen kouluratsastaja, mutta eipä löydy sen merkkisiä tavaroita yhtään. Lisäksi mulla murtu jalka joulukuun alussa ja hevonenki jouduttiin valitettavasti lopettaa. Olisi kiva, että edes jossain onni suosisi…

 6. Ikinä en oo näissä blogiarvonnoissa /-kisoissa mitään voittanut, ja nyt kun on tosi hieno (ja varmaankin myös arvokas) palkinto kyseessä niin kiinnostas tosi paljon (: Pikeuria ei oo koskaan itellä ollut, mut oon kuullu et on hyvä merkki ja kestäviä tuotteita. Ton hinnan takia en oo koskaan itelle ostanut, ja on hienoo et joku antaa palkinnoks vähän hienompiakin kamoja! Mun poniki kaipais vähän kisakamoja, et jos palkinto on hevoselle, nii tulis varmasti siistimpään käyttöön. Olis kiva voittaa jotain merkkikamaa, kun ne kuitenkin kestää paremmin kun jotkut halpiskamat. Täällä ei myöskään tietääkseni missään kaupassa myydä pikeuria, joten joutuis lähteen kauempaakin hakemaan jos aikois ostaa.

 7. Ai että miksikö haluan voittaa pikeurin tuotteen?
  No siksi että k o s k a a n en ole omistanut yhtä ainuttakaan pikeurin tuotetta ja olisi se hienoa saada edes yksi pikeuruin tuote elämänsä aikana omaksi, jota voisi sitten hienostuneesti vaalia! 🙂

 8. Olen työtön opiskelija, jolla rahat riittää vuokraponiin, muttei kummoiseen valmentautumiseen kunnon varusteista puhumattakaan. Arvostan kuitenkin merkkituotteita ja niiden laatua, joten panostan mielummin laatuun kuin heikkolaatuiseen halpistavaraan mikäli se vain on mahdollista. Noh, opiskelijan budjetilla se ei kovin usein ole mahdollista 😉 Pikeuria arvostan merkkinä ja sen tuote piristäisi aivan valtavasti! Pikeurin tuote käytössä vaikuttaisi myös positiivisesti "puskaratsastajan" imagoon – vaikkei valmennuksissa säännöllisesti käykkään, voi silti käyttää merkkituotteita ja näyttää hyvältä! Köyhän opiskelijan ei tarvitse ratsastaa vanhoissa ja käytetyissä varusteissa, vaan myös merkkituotteiden käyttämisen pitäisi ratsastuskulttuurissa olla hyväksyttävämpää. Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa tähänkin epäkohtaan ja samalla tehdä kouluhommista väsynyt opiskelija hyvin, hyvin iloiseksi ja kiitolliseksi. 🙂
  Usein merkkivarusteet vaikuttavat myös positiivisesti ratsastajan itsetuntoon. Hyvien kouluratsastajien suosiessa ja käyttäessä Pikeurin varusteita täytyy niillä olla jokin positiivinen vaikutus. Kun itse saat pukea päällesi pikeurin vaatekappaleen, voit mahdollisesti tuntea olevasi vähän parempi ratsastaja tai ainakin yrittää ratsastaa merkille suosiollisella tavalla! Voit eläytyä idolisi tapaan ratsastaa. Ehkäpä ne kädet pysyvät paremmin paikoillaan kun ne ovat Pikeurin hanskoissa, tai takapuoli pysyy satulassa kun jalassa on pikeurin housut. 😉 Pikeurin varusteesta voi olla ylpeä, jolloin myös ratsastaa ylpeämmin ja paremmin, antaa kaikkensa. Auta siis opiskelijaa tuntemaan itsensä arvokkaaksi ratsastajaksi ja panostamaan ratsastukseensa, uskomaan unelmiinsa ja tähtäämään ylemmäs harrastuksensa parissa huolimatta siitä, ettei varaa ole käydä valmennuksissa!

 9. Miksi mun pitäisi voittaa Pikeuria?
  Koska en oo ikinä voittanut mitään, ikinä arvontakoneet tmv. eivät suosi mua eli olisin ns. ansainnut voiton edes tän yhden kerran. Sekä oon opiskelija ja työtön sellainen, jonka vanhemmat eivät maksa harrastamista. Eli tällä budjetilla ei Pikeuria ostella, ei nyt eikä lähitulevaisuudessa.
  Oon joskus aikoinani omistanut Pikeurin sukat, mutta ne hajos. Tykkään Pikeurista merkkinä aivan valtavasti ja niitä voi ylpeänä kavereille näytellä!

 10. Koska ainoa Pikeur mitä olen ostanut, on hajonnut heti… Olisi kuitenkin kiva saada vielä toinen testikappale kokeiltavaksi, ennen kuin voin täysin tuomita merkin, joka on kuitenkin tunnettu hyvin laadukkaana. Eipä kuitenkaan enää kauheasti kyseiseen merkkiin rahaa upottaa (ja sitähän tosiaan kalliisiin merkkeihin uppoaa!!), kun ensimmäinenkin kului alta aikayksikön. 🙁 Ja koulutuuppari minäkin, eli olisi kiva olla uskollinen koulutuupparien true lovelle – Pikeurille!

 11. Ömhöm 😀 Mitähän tähän kirjoittais. Noo sen takia ois kiva saada jotain pikeuria koska en omista melkein ollenkaan merkillistä hevostavaraa (ellei halppis merkkejä lasketa, kuten eurohunter :D). Opiskelijana ei oo varaa ostaa merkkituotteita ja vanhemmatkaan ei sieltä rikkaimmasta päästä ole kun toinen kaikenlisäks työtön että.. Elämäni ainoa merkkituote on jacsonin kouluhuopa jonka sain ostettua joululahjarahoilla. Ois kiva saada hyllylle jotain muutakin merkillistä 🙂 Ihan vaan sen takia että jo tuon jacsonin huovan oon todennu kestäväks ja jos vaan rahaa ois enemmän niin ostasin kyl varmasti lisää kun kestävät paremmin kun halvat. 🙂

 12. Koska mie oon ihana:) Nojuu mutta öö, koska mulla ei koskaan ole ollut mitään merkkikamaa, paitsi kisatakki ja no, se nyt jääny vähemmälle käytölle:) Ja miun kaikki rahat mennöö heppaseen niin omat kamat on mitä on; vanhaa ja kulunutta, ihan hanskoista lähtien. Nojuu, mie pakastan ostaa konille kamaa, se on niissä paljon muodikkaampi ja edustavampi ko mitä mie oisin yhtä kalliissa kamassa:D

 13. Perintönä saaneeni Pikeurin ratsastushousut ovat kokeneet todellisen muodonmuutoksen vuosien saatossa, kaikki jousto on kadonnut, jäljellä on puoleensääreen yltävät, reisistä xl pussihousuja muistuttavat haalean lilat housut, joiden ainoa kunnossa ja muodossaan oleva osa on kokonahkapaikka.

  Vakavasti otettavalla kouluratsastajalla pitäisi löytyä kaapista jotain Pikeuria, eikä tuollaista merkkituotteen kulahtanutta irvikuvaa 🙂

 14. Mä olen maailman mahtavin Malppa, joten tänne vain! Noeivaa, sä lahjot muo aina mäkkiruuilla niin ne riittää. Vielä. (;

 15. Olen harrastanut ratsastusta kymmenisen vuotta, mutta vasta viime syksynä aloitin valmentautumisen ja tavoitteellisen ratsastuksen. Yht'äkkiä se kerta viikkon tunnilla käyminen muuttuikin lähes jokapäiväiseksi tallilla olemiseksi ja välillä on jopa mahdollisuus ratsastaa useammalla hevosella. Tästä syystä omat varusteet kuluvat huomaatavasti nopeammin, kuin ennen ja samalla on tullut huomattua, mikä kestää ja mikä ei.
  Olen opiskelija ja teen epäsäännöllisen säännöllisesti töitä tallilla, palkasta maksan joka ikisen valmennuksen, lähtömaksun, trailerivuoran ja mitä nyt kilpailemiseen tarvitaankaan. Omat ja hevosen varusteet myös maksan itse, tosin tämän hetken rahatilanteen (heh, sen siitä saa kun tekee mielusta työtä!) takia suosin käytettyjä merkkivarusteita.

  Merkkivarusteet eivät kuitenkaan ole mikään "oikotie onneen", joten ensimmäisenä rahat menevät valmentautumiseen (ja sitten vasta kisoihin ja varusteisiin), jotta pääsisin hevosen kanssa kehittymään mahdollisimman pitkälle. Mutta kun niihin laadukkaisiin varusteisiin satsaa kerran, niin ne myös kestävät pitkään ja ovat lisäksi hyvän näköisiä sekä mukavia päällä.
  Ratsuni nimi on Laadukas, joten laadukkuus on meillä iso sana! ;D

  Pikeur-tuote tulisi meillä kisakäyttöön ja se saisi meiltä varmasti hyvän ja huolehtivan loppuelämän kodin! 🙂

 16. VAikka sen takia ,että Pikeurin vaatteita mulla ei oo koskaan ollut (vaikka kaikki niitä täälläkin päin kehuvat hyviksi ja kestäviksi) mulla vaan ei oo yksinkertasesti opiskelijana varaa ostaa merkkivaatteita (koska jokainen penni menee hevoseen itsessään). Olishan se kiva että olis seuraavassa valmennuksessa päällä jotain hienoa, kun muut vetää siellä viimesenpäälle vaatteissa ja minä jossain Hööksin ja Horzen kamppeissa (No ok on mulla KL:n 2010 Summer huppari minkä oon saanu lahjaks, mut hei kuinka nolo se on ku lukee isolla se vuosluku siinä ja kaikki tietää et se on vanha! ) Mutta joo oishan se kiva juttu jos voittaisin ja saisin tungettua muille valmennus porukoille jauhot kurkkuun , kun KERRANKIN mulla jolla on (mukamas paska hevonen, koska ei oo PV) ja epämuodikkaat kuteet olisinkin kerrankin päällä tyylikästä vaatetta !

 17. Minun pitäisi voittaa, koska…

  Käyn monta kertaa viikossa läpi merkkivaatteita myyviä nettisivuja. Jostain syystä en koskaan raaski (tai oikeastaan minulla ei ole varaa…) ostaa mitään kalliita varusteita. Peruskamoilla mennään, eli lähinnä Horzen ja Hööksin varusteilla. Selviän kyllä niilläkin ja löytyy halpisversioiltakin ihan kivoja vaihtoehtoja, mutta silti huomaan aina kadehtivani ihmisiä joilla on hienoja merkkivarusteita.

  Miksi merkkivaruste, jos kerran halvemmalla saa? Laadussa on varmasti huima ero. Ja onkin. Jos nyt voittaisin, kestäisi tämä vaate(?) PITKÄÄN. Eli siinä säästyisi rahaa hurjasti. En halua brassailla merkkikamoilla, mutta kyllä voin rehellisesti sanoa että olis aika sairaan kiva sanoa että juu, kyllä mulla on Pikeuria päällä…

  Ja lisäksi, tahdontahdontahdontahdon! 😀 En edes muista milloin viimeksi olen voittanut jotain (lapsena taisin voittaa Mäkkärin piirustuskisassa Kaunotar & Kulkuri II-leffan). Siitä on aikaa about 12 vuotta. Toivottavasti en valehtele paljoa. Olisi jo korkea aikakin siis! 🙂 Olen myös blogisi uskollinen lukija!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *