Peukku pystyyn FB:ssä!

Peukku pystyyn FB:ssä!

Käykää tykkäämässä meistä Facebookissa – suunnitteilla sinnekin arvontoja!
Löydät meidät haun kautta Palomaan Ponitalli / Playsson Equestrian
tai klikkaamalla alla olevaa painiketta! Kiitos!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *