SUURI kuvapostaus.

SUURI kuvapostaus.

Kuvaussessioiden hedelmiä.

Perjantaina 6.1.12 kävi meillä taitava kuvaaja Saara Leutola
ottamassa fotoja hevosistamme. Tässä nyt parhaita paloja! Käykää
myös katsomassa Saaran blogi täältä. Kiitos!

Friisiläisruuna Vespa.

Ihkuilua by Vood River ja minä itse.

FWB-ruuna Voody the Rimpula.

Poikien yhteiskuva; Manta & Topi sekä minä & Voody.

Manta ja pv-ruuna Doppstone (Topi).

Hemu ja she-ori C.X. Heartbeat (Biitti).

Jesse & Salli.

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.