Onneaponnea!

Onneaponnea!

Yli 140 lukijaa ja palkinto onnekkaalle!

Blogikilpailu taas suoritettu! Onnellinen voittaja selvitettiin netin
arvontakoneella. Palkinnon saa tällä kertaa Jonna! Onneksi olkoon!
(Jonnan blogiin voit tutustua täällä).

Voittajalle lähtee nyt pullollinen Fiebing’s:in hevosshampoota. Laitatko Jonna
minulle sähköpostilla (pennyATplaysson.net) osoitteesi, niin saadaan paketti
matkaan? 🙂

Seuraava arvonta taas tasakympin kohdalla!

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *