Good feeling.

Good feeling.

Tätä kuuluu meille nyt;
Olen saanut mojovan kuivaflunssan, eli ei liiemmin kuumeilua tai räkäisyyttä, mutta sitäkin kurjempi yskä ja kipu keuhkoissa asti. :/ Kurja opettaa, kun ei vaan happi tai ääni riitä. Viikonlopun olin siis taas Virossa, kävin ratsastamassa Marikan luona ja jouluostoksilla Tallinnassa. Äiti ja Kirsi olivat mukana, Jesse jäi hoitamaan tallin. Menomatkalle osui se järjetön myrsky, mikä loppuviikosta oli! Voin kertoa, ettei pahemmin laivassa naurattanut, kun aallot menivät keulan yli useampaan kertaan ja keikutti joka suuntaan! Takaisin tullessa oli onneksi niin tyyntä, ettei tiennyt liikuttiinko edes… Järlepassa olimme Kirsin kanssa molemmat tunnilla, minä Salniksella (”mini-Totilas” jolla olin mm. Nina Bengtsonin valmennuksessa) ja Kirsi Kissingerillä. Saatiin mukavasti videomateriaalia, kun äippä kuvaili. Toivon mukaan saan jakoonkin pätkiä.
Tallinnassa oli ihanan jouluista! Joka paikassa jouluvaloja ja koristeita sekä tuttuun tapaan käsityömyyjiä, glögiä, hehkuviiniä ja piparkakkuja! Kierreltiin hetki torilla, ennen laivan check-iniin menoa. Uudestaan tammikuussa!

Tallinnan vanhan kaupungin torilta.

Kirkon joulukoristeltua seinää.
Maanantaina oli ponikerhon kauden päättäjäiset eli pikkujoulut. Saimme kunnalta rahapalkkion keppariesityksestä, jonka käytimme isoon määrään herkkuja! Ostin kaikille myös pienet joululahjat ja katselimme Spirit -piirretyn. Takuuvarmaa! Ponikerho jatkuu uuden vuoden jälkeen uusin kujein! Tunnitkin ollaan saatu taas kunnolla pyörimään, kun kenttä saanut lunta osakseen. Kyllä silti halli olisi kovin toivottu… Uusista ratsutettavista soitellaan miltei viikottain, jonoa olisi keväälle asti. Sain myös mukavan hevosiin liittyvän työtarjouksen, josta kerron myöhemmin lisää, kun asia varmistuu. 😉 Tulevana lauantaina sitten tallin pikkujoulut kutsun saaneille, luvassa taas jouluherkkuja ja ohjelmaa!
Kohta vaihtuu vuosi ja sen lisäksi, että saan uuden varauskalenterin käyttöön olemme taas hieman lähempänä KESÄÄ!! Tammikuun lopulla jännittävää kouluratsastuksellista ohjelmaa; varasin nimittäin liput KorK:in ja Kyran syntymäpäivägaalaan! Talvi meneekin tuon oman uuden ”GP-ratsun” treenaamiseen, koodinimenä ”Alipainoinen riisikeppi massiiviseksi kouluratsuksi”. Lihaksia ja massaa, jotta saadaan ryhtiä liikkumiseen! Olen vertaillut kaikkia rehuja ja miettinyt millä saisin eniten tuloksia… Tänään tuli Voodyn kanssa hyvä fiilis, kun Jesse vähän katsoi meidän perään. Sain paljon parempaa tuntumaa, kun oli ”peili”, joka kertoi miltä näyttää ja mitä täytyy tehdä. <3 Tavoitteena päästä kilpailemaan ensi kesänä HeA-VaB luokkia ja sitä kautta saada kisatuloksia ratsuttajan ammattitutkintoon hakua varten. Ehtisi vielä myöhemmin talvella valmennuksiin, niin oikein hyvä! Olen katsellut ”sillä silmällä” Varjosen, Björsin ja Sillantien tulevia valkkuja. Tässä vielä pätkä nollatasoa, jolta lähdemme liikkeelle:

Ja tähän pyrimme (terkut Lauralle!):

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

One thought on “Good feeling.

  1. Aaw, nyt mää punastun 😀 Ja terkkuja takaisin! Suosittelen lämpimästi Pinkkiä ja Markoa, tosin Markon silmän alla olen ollut vaan sillon katsastuksissa mutta hyvä mieli jäi. Tsemppiä harjoitteluun!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *