Vain yksi voittaa!

Vain yksi voittaa!

Jälleen kerran on arvontakone raksuttanut…

Reilu kaverimme RANDOM.org:in arvontakone selvitti voittajan ja hän on Sanni! Onneksi olkoon!
(Sannin blogiin voit tutustua täällä.)

Palkintona Sanni nappasi luvatun uutuuttaan hohtavan Shires -talliloimen!
Laitatko minulle sähköpostilla (pennyATplaysson.net) osoitteesi, niin
saadaan paketti matkaan?

Kiitos kaikille osallistuneille – better luck next time! ;D

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.