1 – 2 – AJA!

1 – 2 – AJA!

No ei nyt sentään… 😀
Lotta kääntyi nyt 3-vuotiaaksi ja sen kanssa olisi jo tänä kesänä tarkoitus vähän opiskella ratsun alkeita – ainakin satulan selässä pitämistä. Sitä on ohjasajettu puolisen vuotta ja kärrytkin ovat käyneet perässä.
Istuessamme iltaa uutena vuotena rakkaan raviystäväni Heidin kanssa keksimme, että hänhän opettaa Lotan ajolle. Ja eikun tuumasta toimeen! Tänään oli Lotan ensimmäinen ajokerta, lähitie päästä päähän ja meni upeasti! Aluksi pidin Lottaa narussa, mutta kotiin Heidi ajoi ihan vapaana. Ainoastaan yksi itku-potku-raivari iski puolessa välissä menomatkaa. Hurraa!

Meillä myös uusi opetusponi ja Aliisan treenattava, gotlanninrusstamma
Ulli Mo eli ”Ulla”. Kuva löytyy tallin nettisivuilta ja lisää tulee
varmasti myöhemmin tänne ja Facebookiin (pyydä kaveriksi). 🙂

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *