Hevospäivitystä. :)

Hevospäivitystä. :)

Easy come, easy go…
Salli lähti sitten loppiaisena uuteen kotiin, rouvashevonen jatkaa uraa varsarintamalla ja toivon mukaan pärjää vielä myös ratsuna. Kaikkea hyvää Salliponille jatkoon!!
Samalla reissulla noudettiin meille uusi hepo, komistus nimeltään Putinas aka. Putte. Hurmaava persoona ja pomminvarma joka tilanteessa! Putte aloittaa opetuskäytössä ensi viikolla ja taidan itsekin innostua sillä nyt treenaamaan. 🙂 Ohessa kuva Putesta, hänessä taitaa olla tinkeriä:

Meillä ollut myös tämän kuun alusta ratsutuksessa hieno pv-”varsa” Roi. Äärettömän fiksu ja filmaattinen 3-vuotias ruunapoika! Tässä videolla olen
kyydissä neljättä kertaa, olemme aloittaneet pelkästään selkään noususta:

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

One thought on “Hevospäivitystä. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *