”Oh, what fun…”

”Oh, what fun…”

”…it is to ride with a one horse open sledge.”
Osa ahkerista tallitytöistä eli Aliisa, Helmi ja Roosa L. olivat tänään auttamassa karsinoiden ja tallin siivouksessa sekä kävivät liikuttamassa Kamun ja pikkuponit. Kevyen humputtelun jälkeen Playsson pääsi vielä pulkkailemaan. Playsson on ollut minulla kohta 10 vuotta ja niiden vuosien aikana on jos jonkinlaista talvihevosurheilua tullut kokeiltua.
Laitoin ajovaljaista rintaremmin sivulenkit satulavyöhön ja liinan molemmilta puolilta rintaremmiin kiinni. Hiihtoratsastettaessa tai pulkkaillessa tulee muistaa turvallisuus – eli jos kyydissä oleva kaatuu tai tippuu kyydistä, tulee ponin ratsastajalle heti huutaa ”seis”, jottei liina mene sotkuun tai ponin jalkoihin sekä tietysti heijastinliivit tiellä liikuttaessa.
Aluksi olimme läheisellä tiellä, jossa autoja ei juurikaan liiku, mutta kun hämärä tuli menimme vielä hetkeksi kentälle. Tässä muutama videopätkä:Kokeilkaa ihmeessä, jos teillä on ainakin ohjasajoon tottunut poni! Muistakaa kuitenkin valita kunnon varusteet, ei mitään ”viritelmiä”… 😉

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.