Hevosmarkkinoita.

Hevosmarkkinoita.

HAUSSA YLLÄPITOON:

Etsimme kevyeeseen opetus- ja kilpailukäyttöön näppärää pikkuponia,
ikä 4-16 v. Oltava kiltti ja lasten ratsastettavissa. Osto myöhemmin
mahdollista!

MYYDÄÄN / VAIHDETAAN:

Tanskalainen pv-tamma, s. -95, hyvä käsitellä, kengittää ja kuljettaa.
Terve, mutta ruosteessa. Paremmaksi harrasteratsuksi kotiin, jossa
jaksetaan rauhassa laittaa kuntoon.

Vaihdetaan isoon/pikkuponiin!

Tarjoa rohkeasti, ei hurjan kallis!

Ota yhteyttä!

palomaan.ponitalli@phnet.fi

puh. 0400 848 926, 050 3806 250

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.