Muista heijastimet!

Muista heijastimet!

Illat pimenee ja keli huononee!Nyt kannattaa ajoissa hankkia heijastimet itselle ja hevoselle
pimeneviin syysiltoihin, mikäli hämärissä maastoilette!
TÄÄLTÄ asiansa ajavat jalkaheijastimet halvalla!Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

One thought on “Muista heijastimet!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *