Muista heijastimet!

Muista heijastimet!

Illat pimenee ja keli huononee!Nyt kannattaa ajoissa hankkia heijastimet itselle ja hevoselle
pimeneviin syysiltoihin, mikäli hämärissä maastoilette!
TÄÄLTÄ asiansa ajavat jalkaheijastimet halvalla!Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

One thought on “Muista heijastimet!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *