Hej på dej!

Hej på dej!

Jäänyt blogsun päivittely – yritän tsempata!Hevostilanne muuttunut, taas. Karloss joutui lähtemään sopimusriidan takia. Harmittaa, oli kiva hevonen! Meillä nyt kaksi uutta täysihoitolaista/ ylläpidossa olevaa heppaa, joista toisesta toivon itselleni kisaratsua… 🙂 Molemmat ovat 4v., shettistamma Essi eli “Mökö” ja FWB-tamma Eleanor “Elli”. Sekä Mökö, että Elli käyvät tunneilla, mutta Ellin kanssa olisi tarkoitus minun alkaa vähän käymään valmennuksissa ja pikkukisoissa. Oikein lupaava nuorikas! Nyt on hevonen jolla
lähteä Ypäjälle SRL:n I-tason valmentajakoulutukseen – jos pääsen haussa läpi!

Nyt on allekirjoittaneella KAKSI tatuointia ihossa – tribaalimallinen hevosenpää vasemmassa olkapäässä ja teksti “Play Boy” oikeassa ranteessa.
Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

One thought on “Hej på dej!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *