Hej på dej!

Hej på dej!

Jäänyt blogsun päivittely – yritän tsempata!Hevostilanne muuttunut, taas. Karloss joutui lähtemään sopimusriidan takia. Harmittaa, oli kiva hevonen! Meillä nyt kaksi uutta täysihoitolaista/ ylläpidossa olevaa heppaa, joista toisesta toivon itselleni kisaratsua… 🙂 Molemmat ovat 4v., shettistamma Essi eli ”Mökö” ja FWB-tamma Eleanor ”Elli”. Sekä Mökö, että Elli käyvät tunneilla, mutta Ellin kanssa olisi tarkoitus minun alkaa vähän käymään valmennuksissa ja pikkukisoissa. Oikein lupaava nuorikas! Nyt on hevonen jolla
lähteä Ypäjälle SRL:n I-tason valmentajakoulutukseen – jos pääsen haussa läpi!

Nyt on allekirjoittaneella KAKSI tatuointia ihossa – tribaalimallinen hevosenpää vasemmassa olkapäässä ja teksti ”Play Boy” oikeassa ranteessa.
Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

One thought on “Hej på dej!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *