Lukijakisan voittaja.

Lukijakisan voittaja.

Kyselin mitkä postauksistani ovat mielestänne parhaimpia ja sainkin hienoja vastauksia – iso kiitos kaikille! Arvoisa yksihenkinen tuomariraati nimeltään Alex kuitenkin valitsi voittajan hyvien perusteluiden mukaan ja voittajaksi selviytyi Essi Ahonen. Essi kommentoi ajatuksiaan ex-ravureiden ratsastamisesta. Laitatko Essi minulle mailitse (penny@playsson.net) osoitteesi, niin saan kirjapalkinnon matkaan (muiden myöhässä olevien palkintojen mukana)?

Asiasta kukkaruukkuun. Meillä ei mennyt Vermo tänä vuonna ihan putkeen. Uusi tuomari, joten ei tiennyt mitä odottaa. Viime vuosi oli huippumenestys, joten nyt tiputtiin kovaa… Lotta oli ryhmänsä viimeinen (7./7.) ja III palkittu. Paperissa riemukas kommentti “too fat“. 😀 Playssonilta odotin enemmän, mutta sijoitus puoleen väliin luokkaa ja II palkinto. Ai että kirveli! Molemmille hyvät arvostelut, eivät vissiin vain muuten miellyttäneet. No, eipä hätiä… Playsson ilmoitettu Mustialaan, siellä pappaponeille ihan oma veteraaniluokka. Vermossa epäreilusti taas nuorempien kanssa.

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *