Tammojen tamma.

Tammojen tamma.

My big pony collection is about starting to get huge…


Joo. Näin kävi jälleen, että hankittiin uusi hevonen meidän mäelle. Oikeastaan vahingossa, sillä tutut joutuivat luopumaan hevosestaan. Tiedän tamman ja sen ongelmat sinne päin, joten päätös oli helppo tehdä. Lyhykäisyydessään tuntuu, että kyseinen tapaus on päässyt niskan päälle ja kehitellyt omaksi huvikseen kaikenlaista oheistoimintaa. Niitä nyt sitten meillä karsitaan ja koetetaan ratsastaa lukot sekä jumit pois. Kisse on englantilainen täysverinen ja omistan siitä puolikkaan Alexin kanssa. Käytännössä se on kokonaan Alexin hevonen, sillä minulla riittää työtä ja tuskaa muiden kanssa. 🙂 Vaikka Kisse on haastava, se sopii todella hyvin Alexille ja opettaa varmasti paljon! Jos olette vielä pihalla asioista, niin lukekaa ihmeessä Alexin blogia > http://hyvavalmennussaaasennevammanpois.blogspot.fi/

Pitihän sitä itsekin sitten kokeilla…
Minulla on päässäni monia hyviä postausideoita ja ihan jopa asiasta, mutta nyt ollut taas niin kiirettä ja paljon töitä, etten ole kyennyt keskittymään kirjoittamiseen… Olen yrittänyt nollata päätä viikonlopun ajan. Valmennettavia tulee koko ajan lisää, mikä tietysti loistava asia! Lisäksi olen saanut muitakin hyviä uutisia töihin liittyen.

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *