Valtavat pahoittelut!

Valtavat pahoittelut!

Tullut hieman taukoa blogiin, joten kootut selitykset…

Anteeksi – ei pitäisi sortua tällaisiin päivityksiin, mutta kyllä nyt on hieman syytä! Olen ollut omasta mielestäni aina aktiivinen bloggaaja, joten tähän on tullut kauhea notkahdus! Yritänpä siis paikata tilannetta…

Syy # 1 Rakas kannettava tietokoneeni teki toistamiseen kuoleman, sen takia en ole pystynyt päivittämään blogia tai nettisivuja. Tabilla se on ihan sieltä… Toimitin koneen korjaukseen, jossa siitä jouduttiin poistamaan kaikki ja asentamaan käyttöjärjestelmä uudestaan. Se on edelleen huollossa, käytössä vieläkin vanha Amilo… Odottelen, että saan koneeni takaisin. Sitten täytyy vaan asentaa siihen TAAS kaikki ohjelmat, jotta voin jatkaa.
Syy # 2 Olen ollut reissussa 24/7. Jos en ole ollut valmentamassa, niin sitten meni 1½ viikkoa Finnderby -retkeen sekä Virossa oleskeluun. Sekin valui vähän penkin alle, koska en saanut Akroa mukaan EU-paperihässäkän takia (ell oli lomalla). Tarkoitus olisi mennä heinäkuussa paremmalla onnella.
 Syy # 3 Henkilökohtaiset ongelmat. Mikäli nyt ketään kiinnostaa, niin emme ole enää Jessen kanssa yhdessä. Ei ollut mitään suurempaa draamaa, tilanteet vaan muuttuu ja jatketaan edelleen ystävinä. Facebookista voi kytätä nykyisen parisuhdetilanteeni. Ai niin, mun autokin hajosi ja känny meni vaihtoon…


Mutta siis, tästä eteenpäin jatkan taas blogin parissa! Olen saanut lisää kysymyksiä tähän postaukseen ja yritän niihin vastata mahdollisimman nopeasti! Lisäksi olen laiminlyönyt huhtikuun kaverikuvakilpailun voittajat, siihen tulee muutos tällä viikolla! 🙂 Akro ollut Janitan ratsastettavana viime viikon, mutta tänään ratsastin se jo itse. Treenaillaan nyt reilummin, että päästäisiin ottamaan ratoja alle. Sain Marikalla olosta uutta pontta treeneihin, menemme 30.6. Alaspään kisoissa HeA -luokan. Kertoilen myös tarkemmin Viron treeniviikosta!

Meidän kenttäkin alkaa olla hyvässä kuosissa, tarvitsee vielä pohjakerrosten tasoitusta ja parin hiekkakerroksen teon. Kohta meillä 60 metriä tilaa tuupata! Liitän tähän mukaan kuvia, niin saatte vähän tietoa missä mennään… 🙂 See ya! P.S. Täytin viime torstaina 13.6. huikeat 26-vuotta, sen kunniaksi otin takaisin käyttöön 15 vuotta vanhat korvisreiät!

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *