Hyviä uutisia!

Hyviä uutisia!

Vihdoin ja viimein vuosien odottelu sekä yrittäminen palkitaan?!

“Onneksi olkoon, olet valikoitunut EqB-Teamiin!”

Tänään tuli ilmoitus, pääsimme Akrobatin kanssa EqB-Teamiin! Nyt on paikka vahvistettu ja liitytty Equestrian Balance ry:n kannatusjäseneksikin! Tuntuu, että nyt voisi alkaa olla edessä motivaation kasvu, paikka siirtää jalka oven välistä sisäpuolelle ja kavuta vihdoin seuraavalle portaalle. Silti vannomatta paras. Alla kuitenkin hevonen, jota olen koko ikäni etsinyt, maailman parhain! www.equestrianbalance.net.

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

3 thoughts on “Hyviä uutisia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *