Hyviä uutisia!

Hyviä uutisia!

Vihdoin ja viimein vuosien odottelu sekä yrittäminen palkitaan?!

”Onneksi olkoon, olet valikoitunut EqB-Teamiin!”

Tänään tuli ilmoitus, pääsimme Akrobatin kanssa EqB-Teamiin! Nyt on paikka vahvistettu ja liitytty Equestrian Balance ry:n kannatusjäseneksikin! Tuntuu, että nyt voisi alkaa olla edessä motivaation kasvu, paikka siirtää jalka oven välistä sisäpuolelle ja kavuta vihdoin seuraavalle portaalle. Silti vannomatta paras. Alla kuitenkin hevonen, jota olen koko ikäni etsinyt, maailman parhain! www.equestrianbalance.net.

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

3 thoughts on “Hyviä uutisia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *