Suomalaista suunnittelua.

Suomalaista suunnittelua.

Tämä postaus on kaupallinen yhteistyö House Of Horsesin kanssa.


Kuva: Linnea Huilla / Valohevonen
Ratsastuksessa ja muutenkin hevosurheilussa lajin brändien esilletuonti on ”se juttu”. Ei ole mitenkään erikoista, että esimerkiksi kilpailuissa järjestäen jokatoinen pusero, takki ja huppari on Kinglandin, Pikeurin tai BVertigon. Eurooppalaisia merkkejä kaikki, mutta uutena piristävänä vaihtoehtona olemme saaneet suomalaisen House Of Horsesin. Sen perustaja Irene Häggkvist on Milanossa opiskellut muotialan suunnittelija, joka yhdisti taitonsa hevosharrastukseen, Syntyi HoH -brändi, joka on kotimaista designea. Playsson.netillä on ollut kunnia olla mukana tekemässä yhteistyötä ja lanseeraamassa jotain uutta!
Viime vuonna markkinoille tulivat HoH:n ensimmäiset tuotteet; satulahuovat, riimut, riimunnarut sekä Keski-Euroopassakin suosion saaneet jalustinpussit. Helmikuussa 2017 sarja saa jatkoa ratsastajan vaatetuksen myötä. House Of Horsesin hupparit on suunniteltu erityisesti ratsastaja tarpeisiin käytännöllisyyden kautta. Takaa pidennetty helma suojaa selkää tuulelta, sisävuori on pehmeää fleeceä ja pörröhuppu lämmittää päätä. Sivussa olevat vetoketjut aukeavat, edesssä tuplavetoketju ja mikä tärkeintä – taskuissa on myös vetoketjut!
Hupparin voi tilata House Of Horsesin verkkokaupasta hintaan 76,00 euroa. Hupparit tulevat olemaan myös Playsson.netin osastoilla kevään messuilla ja tapahtumissa! Promokuvat on ottanut ihana tiimibloggaajamme Linnea Huilla / Valohevonen. Itse jouduin malliksi.
Takaa madaltuva helma, logo selässä.
Vetoketjulliset taskut, niin ei tavarat tipahtele!
Sivusta aukeavat vetoketjut parantavat hupparin istuvuutta satulassa.
Yksityiskohtina pörröhuppu ja fleecevuori.

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *