Haaste: Totuus vai tehtävä?

Haaste: Totuus vai tehtävä?

”Enää se ei haittaa et huominen tulee, sä teet huomisest upeen.”

Hääjuhlat! Vasemmalta; Saara, Anni, Jenni, Alex, Jesse, minä, Anni ja edessä Roosa ja EA.

Heinäkuun 18. päivä on minun ja Alexin ensimmäinen hääpäivä. Vuosi on mennyt älyttömällä vauhdilla ja tuntuu jotenkin ”tätimäiseltä” edes ajatella, että on hääpäivä. Varmaan todella köyhää jonkun mielestä, mutta se ei ollut se päivä, jota olemme suunnitelleet koko elämämme. 😀 Häät eivät olleet mahtipontiset (voitte smyygata bileet Kielletty rakkaus -sarjan 2. jaksosta). Tärkeämpää on olla yhdessä, eikä naimisiin menon jälkeen ole mikään muuttunut radikaalisti mihinkään suuntaan…

Mutta – koska meiltä molemmilta kysellään aina videopostauksia, ajattelimme yhdistäytyä ja toteuttaa tällaisen haasteen:

TOTUUS VAI TEHTÄVÄ?Jätä kommenttina meille kysymys tai toteutettava tehtävä 17.7. mennessä. Aloita kommenttisi ”Totuus: …” tai ”Tehtävä: ….”. Parhaimmat haasteet palkitaan ja ne pääsevät meidän yhteiseen videopostaukseen! 😉

Tätä haastetta saa hyödyntää muutkin!
Edit: Vinkit otettu talteen muhimaan… 😉

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

One thought on “Haaste: Totuus vai tehtävä?

  1. Totuus: Oletko koskaan miettinyt olevasi onnellisempi jonkun muun kanssa?
    Tehtävä: Käykää yhdessä maastoretkellä, jonka aikana leiriydytte johonkin kauniiseen paikkaan syömään vähän eväitä ja viettäkää aikaa aivan kahdestaan(+hepat tietenkin) ja rauhassa kaikilta arjen asioilta ja stressiltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *