Sairaan nopeet treenihousut.

Sairaan nopeet treenihousut.

“Bloggaajien kuntohaaste alkaa NYT!”


Kuva: Anniina Gullans

Vuoden ensimmäiset viikot, kuukaudet ovat uuden elämän aloituksen ruuhkaisimpia aikoja. Annamme tyhjiä lupauksia paremmista elintavoista tipattomilla tammikuilla ja rantakuntoon 2080 -ajatuksilla. Nyt on loistava hetki tehdä oikeasti jotain asian eteen – helposti ja yhteisön kevyen paineen alaisena! 😀 Playsson.net starttaa kahden kuukauden kuntohaasteen hevosbloggaajille, mutta kukaan ei kiellä muitakin osallistumasta. Saimme yhteistyöhön mahtavan hevosbloggarin Petra Palomäen, jonka reisilihaksilla on hypnoottinen vaikutus ja niitä on pakko tuijottaa ihan urpona. Hänen fitness -harrastuksensa myötä ei olisi parempaa vetäjää voitu keksiä helmikuulle! 
Kuntohaaste on yksinkertainen tehdä ja toteuttaa videomuotoon. Parasta ehkä kuitenkin on tietty palkinto parhaalle treenaajalle, nimittäin Husky Bananan sponssaamat Lilac Sunrise -treenihousut (arvo 69,00 eur). Näin sairaan nopeilla pöksyillä voi vetästä kevyesti treenit juhannukseen asti! 
Ja jos ette usko väitettä Petran reisilihaksista, todetkaa se itse tsekkaamalla kuntohaasteen ohjeet ja treenivideo(t) täältä:

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *