Kuinka kalastella kommentteja (kilpailu).

Kuinka kalastella kommentteja (kilpailu).

…jonkinlainen tavoite saavutettu!


Vähän kun teitä aktivoi, niin tulee tuloksia! 🙂 Sain vihdoin 600 lukijaa täyteen ja mietin, että laitanko tämän kisan pystyyn jo nyt, vai vasta kun on jo hieman ylitetty lukijatavoite…? Mutta pidetään se nyt!

Eli tasaluvun kunniaksi laitan hieman palkintoja jakoon. Olemme suunnitelleet Alexin kanssa yhteistä päivitystä (videon), mutta kysyn nyt teiltä: millaisen videopostauksen haluaisitte nähdä? Saa esittää ideoita ja ehdotuksia ainakin viikon verran! 🙂 Kolme parasta kommenttia palkitaan!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

10 thoughts on “Kuinka kalastella kommentteja (kilpailu).

 1. Mä haluaisin nähdä videolla kun pidät Alexille tuntia, mieluiten Kissen kanssa! Tai sitten sellainen että Alex ratsastaisi jonkin kouluohjelman ja sä kommentoisit sitä kameralle niinkuin arvostelisit kisasuoritusta. Sit voisitte yhdessä analysoida lopuksi tarkemmin?

 2. Voisitte tehdä videon jossa kerrotte miten tärkeää on pitää hevosen ympäristö puhtaana ja hyvänä ja kuinka se kannattaa pitää sellaisena.

 3. Olisi tosi kiva jos muutama ratsukko ratsatstaisi saman kouluradan ja sit tuomaroisit ja kommentoisit rataa. Ja samalla kertoa mihin kiinnitetään eniten huomiot ym 🙂
  Myös kaikki rutiinivideot kiinnostaa, kuten myös friendtag-videot 🙂

 4. Sellanen ois kiva, kun oot aiemminkin tänne laitellut piirroksia tehtävistä ja kertonut kuinka ne täytyy tehdä, niin sulla ois joku tehtävä taas ja pitäisit tuntia muutamalle ratsukolle ko tehtävästä ja sitten korjailisit virheitä ja lopuksi sellainen kooste, että mitä pitää muistaa jne. Jostain ihan perus tehtävästä.

 5. Mielelläni katselisin videolta; mistä eri asioista teidän päivänne koostuvat, ja millaisia "virkistäviä" asioita teette hevosten kanssa normituuppauksen lisäksi, ts. mitkä asiat ovat niitä rentoutushetkiä ja erikoispäiviä sekä hevoselle että ihmiselle 🙂

 6. Semmoinen postaus olisi kiinnostava, jossa kommentoit joidenkin ratsukoiden : yhteistyötä radalla ja korjailet virheitä ja/tai kirjoitat hevosten yleisestä hyvinvoinnista ja hyödyllisestä liikutukseta:)

  1. Tarkoitan :
   Tietysti videolla tuo toinenkin vaihtoehto ja kuvaisitte miten te hoidatte hevostanne ja ylläpidätte yleistä hyvinvointia:) (tämmöinen pienimuotoinen selvennys edeltävään kommenttiin)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *