Haluatko näkyvyyttä blogillesi?

Haluatko näkyvyyttä blogillesi?

Pahoittelut hiljaisuudesta! Voitte kuvitella mikä työ on uuden blogiportaalin rakentamisessa! Omaan blogiini kyllä tulossa viikonlopun aikana postausta hevosalan koulutuksesta!


Playsson.netin blogiportaalin tiimiin on valittu jo kymmenen erilaista blogia. Portaalin sisältö tulee olemaan monipuolista ja se on suunnattu enemmän aikuisille hevosharrastajille, kilpaileville ratsastajille ja hevosalalla työskenteleville.
Yhtenä osana sisältöä esittelemme mielenkiintoisia blogipoimintoja. Nyt sinulla on mahdollisuus saada omalle blogillesi näkyvyyttä! Esittele alle kommentissa blogisi ja kirjoita pieni esittelyteksti mukaan, niin blogisi saattaa päätyä uuden portaalin etusivulle! Vaihtoehtoisesti voit lähestyä mailitse pennieplaysson@gmail.com
Lisäksi etsimme sanavalmiita ja yli 30 -vuotiaita hevosharrastajia (tai vaikkapa ammattilaisia) mukaan ”tätiraatiin”. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta bloggaamisesta – riittää, että olet innokas kirjoittaja! Ota yhteyttä yo. mailiin, niin kerron lisää!

COME TOGETHER!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

35 thoughts on “Haluatko näkyvyyttä blogillesi?

 1. 16-vuotias tyttö kertoo treeneistä ja kisoista saman ikäisen tilastoruunan kanssa. Blogi viettänyt hieman taukoa koulukiireistä johtuen, mutta vähitellen kun kokeet alkaa olla ohitse, herää blogi taas henkiin. Välillä vilahtelee raviponeja ja muita ratsuja teksteissä, mutta pääasiassa blogissa on tarinaa treeneistä kohti kauden kisoja luottoratsun kanssa. Päätavoitteena Niinisalon kenttäkisat touko- ja heinäkuussa!

  http://www.hulvatontamenoa.blogspot.fi

 2. Pian 18 vuotta täyttävä tyttö kirjoittelee ratsasteluistaan ratsastuskoulussa. Tuntien lisäksi liikuttelen satunnaisesti muita hevosia sekä nyt hetken vielä touhutaan pippurisen shetlanninponin kanssa. Viime syksynä aloitin kilpailun seuratasolla. "Heppapääosassa" suokkiruuna Eetu. Myös satunnaisia lifestylepostauksia tulee, sekä tietysti kuva- ja videopostauksia. 🙂

  http://annasiipienkuljettaa.blogspot.fi/

 3. http://perfect-pony.blogspot.fi/

  Voitolla Tähtiin on 16-vuotiaan hevosharrastajan, innokkaan valokuvaajan & toivottoman haaveilijan hieman erilainen poniblogi. Blogissani tarinoin pääasiassa elämästäni kahden syötävän suloisen shetlanninponin kanssa, näiden poniystävysten seurassa ei arjesta jää vauhtia puuttumaan 🙂

 4. Blogissani kerron ratsastuksistani pienimuotoisessa ratsastuskoulussa. Yritän pitää blogin monipuolisena, mutta blogi ja talli ovat minulle vielä aika uusia, joka hidastaa asiaa. Pyrin tekemään vain kuvallisia/video postauksia. Tervetuloa!

  http://pilanpaiten.blogspot.fi/

 5. Niukin naukin yli 30 v. juuri tallimestariksi valmistunut pohjoiskarjalainen heppafriikki kirjoittelee blogissaan 10-vuotiaasta suokkitammasta E.V. Selinasta joka on jo työkantakirjattu ja nyt tähdätään kisakenttien kautta ratsukantakirjaan. Postaukset käsittelevät joko Selman monipuolista treenausta ja valmistelua tai yleisesti hevosten hoitoon ja valmennukseen liittyviä asioita.

  Tervetuloa tutustumaan tiimiimme. 🙂

  http://luokki-ja-satula.blogspot.fi ja jos ei osoite toimi, niin googlesta löytyy Luokki ja satula.

 6. http://teamhallanvaara.blogspot.fi

  Ratsusuokkitamman arkea ja juhlaa – 23-vuotiaan omistajan kynän värittämänä. Tarkoituksena kirjoittaa rennolla otteella realistisesti hevoselämän ylä- ja alamäistä jääräpäisen suomineidon kanssa, kuitenkin muistaen pienen pilkkeen silmäkulmassa 🙂
  Tervetuloa seuraamaan meidän touhuja ja tutustumaan meihin tarkemmin!

 7. http://janinapitkanen.blogspot.com

  18-vuotias tyttö kirjoittelee juttuja (pääasiassa hevos)valokuvauksesta Päijät-Hämeen alueella. Blogi toiminut aijemmin ilmoituskanavana, mutta nyt olen ruvennut vääntämään myös enemmän blogimaista tekstiä, kehitysehdotukset tälle blogille olisivat kyllä paikallaan, sillä tuntuu, että itse valokuvauksesta kirjoittaminen on jokseenkin vaikeaa vaikka valokuvat ovatkin iso osa lähes jokaista blogia. P.S. Myös valokuvauksellinen yhteistyö blogiportaalin kanssa (esimerkiksi valmennustapahtumat jne.) olisi mahdollista 😉 (jos kiinnostusta oikeasti on niin ota ihmeessä yhteyttä)

 8. http://hallamaire.blogspot.fi/

  16-vuotias tyttö Pohjanmaalta, entinen koulutuuppari, nykyinen "himo"treenaaja kohti kesän kenttäkisoja vanhemmalla konkari hevosella. Valmennaudutaan säännöllisesti esteillä ja koulussa. Arjessa mukana yhtä paljon myös prinsessatamma, PM-pronssi -14 kentässä. Tamman kanssa treenaillaan laadukkaasti sileällä, haaveena startata HeB ja ehkä joskus jopa vaativampia ratoja 🙂 Satunnaisesti blogissa kerron kimosta trakehnerista, 4v andalusiaorista sekä muista orivarsoista.

 9. http://sabinanponit.blogspot.fi/
  17-vuotiaan tytön elämää 6 hevosen, ja monen muun kotieläimen kanssa. Blogissa kerron 1,5-vuotiaan risteytysori-varsan koututuksesta, ja vanhempien tammojen kanssa puuhaamisesta. Kirjava sakki erikokoisia, näköisiä ja luonteisia hevosia, joten ainakaan ei tekeminen lopu.

 10. Pian 15-vuotias tyttö kirjoittelee blogia elämästä oman suomenhevosen kanssa. Mukaan mahtuu kaikkea aina ilman varusteita ratsastamisesta aktiiviseen kilpailemiseen.
  Olen hyvin visuaalinen ihminen ja kuvien ja videoiden lisääminen postauksiin on minulle jonkinlainen pakkomielle. Tervetuloa tutustumaan blogiin! 🙂
  http://www.hippuja.blogspot.fi

 11. Kohta 17-vuotias lyhytkasvuinen tyttö kertoo ratsastustunneista, kisoista ja mitä haasteita lyhytkasvuisuus tuo. Olen mukana etelä-suomen vammaisratsastus valmennuksessa. Kirjoitan myös matkoista, joihin useimmiten liittyy ratsastus esim. Tänä kesänä olen menossa sloveniaan jossa on mm. luvassa ratsastusta! Toivottavasti kiinnostuit! 🙂
  http://www.ellen-sofia.blogspot.fi

 12. Kisoja kohti-blogia kirjottelee valmennustallilla treenaileva kohta 16v tyttö Oulun seudulta. Tavotteena kehittyä ratsastaja eteenpäin ja kisata siellä missä rahkeet riittävät!:-) Vuoden alussa uudeksi kisakaveriksi nimetty FWB-rotuinen tamma Mariinski toimii nykyisenä pääkisakaverina. Valmentaudumme viikottain ja käymme kuukausittain kisoissa. Toistaseksi vielä estekisoissa, mutta aikanaan kouluratsastuskilpailut tulevat kuvioihin. Kenttäkilpailuitkin tulemme kesällä käymään:–) Entinen kisakaveri eestinhevosruuna Valiant on myös vielä kuvioissa mukana ja hänen kanssaan treenaamme/kisaamme koluratsastusta heB tasolla! Estehyppelöt ovat meidän kohdalla virallisesti ohi! Postaukset koostuvat meidän treeneistä,kisoista ja kaikesta mitä satummekaan touhuamaan,Tervetuloa tutustumaan!:-)

  http://www.valttijamaisa.blogspot.fi

 13. 16 vuotta täyttävän tytön elämää ja ratsastusharrastuksen seuraamista, niin kotona kuin kisakentilläkin.

  Blogissani näkyy tällä hetkellä kaksi hevosta kuvioissa; valmennusponini Cacru, sekä oma pv-tammani Thelma. Oma jää kuitenkin vähemmälle, sillä seuraavaksi kolmeksi vuodeksi muutan oppisopimusopiskelijana Perniöön! Kisaan tällä hetkellä Cacrulla seuratasolla, mutta koska syksystä eteenpäin pääsen treenaamaan monipuolisemmin eri hevosilla, tähtäimet ovat korkealla.

  Tervetuloa seuraamaan matkaani kohti hevosalaa ja sen opintoja, within ups and downs!

  http://eejacee.blogspot.com/

 14. 20-vuotiaan ratsastajan blogi valmennuksista,
  kilpailuista kolmessa lajissa sekä tavallisesta arjesta iloineen ja suruineen. Toisinaan myös lifestyle postauksia. Vietin alkuvuodesta vajaat kaksi kuukautta Itä-Virossa hevoshomissa ja sillä tiellä ollaan edelleen, tällä hetkellä tosin Saarenmaalla. Blogissani voi siis seurata myös millaista on hevostyöt ulkomailla.

  http://world-with-horses.blogspot.fi

 15. http://jennynkisajaratsastusblogi.blogspot.fi

  Blogin takana, on nuori, vuonna 90 syntynyt 100% hevoshullu, siis minä. 🙂 Tämä blogi kertoo minun ratsastuksestani harraste- ja kilpailualueella. koitan myös kehittyä, joka kerta kun nousen hevosen selkään.  🙂 Treenaan tämän kesän Special Olympics kesämaailman kisoihin Los Angelsissa.

 16. 18- vuotias kertoja etelä-suomesta. blogissa päätähtenä 2 vuonohevosta. Osku pian 6v ja pappa 22v. Pappa jo lomailee eläkepäiviään ja on meidän mukana maastoilemassa ja alkeisratsun hommissa. Oskun kanssa opetellaan vielä ratsun hommia, kun ne aloitettiin niin myöhään. tiivistettynä blogissa siis meidän kolmen elämää erilaisin postauksin(:

  http://kopiokappale.blogspot.fi/

 17. Blogi kertoo 21-vuotiaan naisen sekä 15-vuotiaan fwb-ruunan elämästä, onnistumisien ja epäonnistumien kera. Tavoitteenamme on tällä kaudella valmentautua sekä kilpailla aktiivisesti kouluratsastuksen parissa, 1-tason kilpailuissa.

  Blogin puolella vilahtaa myös säännöllisen epäsäännöllisesti Millan 26-vuotias avopuoliso, perheen muutamat gerbiilit sekä 5-vuotias Nella-koira.

  WALDGEISTORY

 18. Ride love laugh

  Olen 24-vuotias ja asun Tukholmassa. Blogini on kaksikielinen ja päätähtinä ovat ratsastettavanani olevat hevoset: Topanga (12-vuotias puoliveritamma – tällä hetkellä tosin pitkällä saikulla), Maaike (11-vuotias friisitamma) ja Viking (19-vuotias puoliveritamma). Blogitekstien seasta löytyy myös tarinointia Ruotsissa asumisesta, yleisestä elämästä ja matkustamisesta.

 19. http://nohkuanponitiimi.blogspot.com/

  Nohkuan Ponitiimi -blogi kertoo Nohkuan Ratsutilan arjesta. Tallilla kasvatetaan welsh poneja kolmessa eri sektiossa: A, C ja D. Lisäksi pidämme yksityis- ja pienryhmätunteja sekä tulemme järjestämään kursseja ja erilaisia tapahtumia niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Ponit kulkevat läpi vuoden kisoissa ja näyttelyissä ja meillä syntyy joka vuosi useampi varsa – tänä vuonna odottelemme neljää syntyväksi! Blogia kirjoitan minä, 26-vuotias hevosalan ammattilainen, joka on yrittäjänäkin alalla aikaisemmin toiminut. Pääosin kirjoitan siitä mitä meille kuuluu, miten nuorten ratsutus etenee, kuinka kisoissa on sujunut ym. mutta luvassa on myös niin sanotusti asiapostauksia esimerkiksi nuorten ratsuttamisesta ylipäätään. Olen itse kilpaillut ennen valjakkoajossa ja toiveenani on, että vuonna 2016 kutsuisi jälleen kisakentät valjakkopuolella. Lukijat saavat lisäksi nauttia laadukkaista kuvista ja videoista! Tervetuloa lukemaan meidän touhuista!

 20. Blogini kertoo minusta, 13vuotiaasta tytöstä Pirkanmaalta. Kisaan esteitä 80-90cm:n luokissa omalla ponitammallani Monzalla. Ylläpitotammallani Rockfield Honestyllä kisaan 90,100 ja pian 110cm:kin. Minulla on ratsastettavana Shettistamma Amalia joka on vielä 4vuotias. Pidän kaverini kanssa heppakerhoa jossa opetamme 4-9vuotiaille teoriaa ja he ratsastavat säännöllisesti minun shetlanninponi ruunalla, Pumaralla, jolla pikkusiskoni ratsastaa.
  http://www.lottajaesteponit.blogspot.fi

 21. http://preeriatuuli.blogspot.fi/

  19-vuotias tyär Lapista, kertoo elämästään tallityttönä, tunneistaan, kisoista, maastakäsittelystä sekä tunnetaidoista (EASEL) Lajinaan lännenratsastuksen allround-lajit. Blogissa ilmestyy myös asiapitoista pohdintaa mieltäni painavista sekä ajankohtaisista hevosasioista.

 22. http://ratsukko.blogspot.fi/

  22-vuotias kahden lapsen äiti. Alkeisratsastajasta hevoskatraan omistajaksi, omistajasta talliyrittäjäksi.Unelmien toteuttamista, erilaisia pohdintoja sekä näkymyksiä hevosurheilusta sekä ennen kaikkea treenikertomuksia omien -ja lainaratsujen osalta. Tiiviisti mukana myös rakkaat enkelihevoset ja ajatuksia mitä 18-vuoden etappiin hevosurheilun saralla on mahtunutkaan.

 23. http://withfourletters.blogspot.fi/

  22-vuotias naisenalku kirjoittelee elämästään 4-vuotiaan vuonistamman ja vanhemman shettisruunan kanssa. Blogista löytyy niin seikkailuja nuoren hevosen kanssa, ponien ponin älynväläyksiä kuin ihan arjen haasteitakin.

 24. Komean torinhevosen uudelleenohjelmointia katujyrästä kevyeksi ja kohti vaikeampia koululuokkia klassisia periaatteita hyödyntäen. Paljon pohdintaa ratsastuksesta ja lajin ilmiöistä sekä koulutus- ja kurssikertomuksia, akateemisesta ratsastuksesta ranskalaisen klassisen kautta biomekaniikkaan.

  http://www.niinakirjorinne.blogspot.fi

 25. Kristiinalantti.blogspot.com

  16-vuotias tyttö kertoo arjestaan nuoren tamman kanssa. Tavoitteena tällä kaudella kansallinen hevosten helppo kenttäratsastuksessa ja esteillä 110-120 cm luokat.

 26. Blogi kertoo minusta 14v täyttävästä tytöstä ja hänen ratsastus harrastuksestaan. Päätähtinä on Welshruuna Hessu ja lämminveri tamma Brandy. He asuvat kotonani omassa tallissa. Touhuamme yhdessä kaikkea kivvaa estehypyistä maastakäsittelyyn.Tervetuloa seuraamaan

  http://minttuhessubrandy.blogspot.fi/?m=1

 27. 15-vuotiaan tytön ja ratsuponin elämää niin kilpailuissa, kuin treeneissäkin.
  My-life-as-horses.blogspot.fi

 28. Blogi kertoo elämästäni, pääasiassa hepoista. Tavoitteena on päästä kisaamaan vielä enemmän, mutta saapi nähdä miten käy. Blogi on epäaktiivinen, mutta pian taas ollaan kunnolla elossa! Koneella ei ehdi olla koulun takia, mutta kyllä kohta ehtii. 🙂

  http://unelmaunessa.blogspot.com

 29. Aloitin blogini aivan kokonaan alusta jotta voisin aloittaa puhtaalta pöydältä, tämän takia blogini on vielä aika tyhjä, mutta postauksia alkaa pian tulla varmaan kolme viikossa. Blogi kertoo nuoren tytön elämästä viiden kissan, neljän koiran, kolmen hevosen ja Pica- ponin kanssa. Postauksia tulee myös esim. oman tallin pitämisestä, valmennuksista jne. Harrastan Pican kanssa pääosin kolua ja esteitä. Valmennan myös neljä vuotiasta suokki ruunaani isäni kanssa.

  poninponeilut.blogspot.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *