Nyt mennään ihan GoPro!

Nyt mennään ihan GoPro!

Testauksessa GoPro Hero3 White -kypäräkamera.


Ollaan jonkin aikaa haaveiltu kypäräkamerasta ja lopulta tuli sauma ostaa se, kun netissä myytiin uuttavastaava edullisesti! Alexilla visiona kuvata jossain välissä este- ja maastoesteratoja ja onhan tuosta kamerasta moneen muuhunkin asiaan! Minulla ideana kuvata sillä opetusvideoita ratsastajan näkökulmasta, yhdistettynä ”maakuvaan”. Tämä kamera on pieni ja näppärä, siinä on myös hyvä kuvanlaatu ja äänikin tallentuu, jos tosissaan puhuu! Toistaiseksi kamera on kiinni kypärässä tarrakiinnityksellä, myöhemmin tulossa Ebaystä remmi, jolloin kameran voi vaihtaa kypärästä toiseen.

Kokeiluna istutimme Roosan päähän kypärän, jossa kamera on kiinni ja laitoimme hänet hyppämään pientä estettä Akrolla, Roosa ei ole hetkeen – eikä kyllä hevonenkaan – hypännyt, joten aluksi ratsastettiin vain puomeja. Video on tylsästi kuvattu vain vasemmasta kierroksesta, kun siihen suuntaan parempi hypätä. Meidän kotikenttä kun ihan vähän viettää alaspäin oikeassa suunnassa ja Akro on niin innokas hyppääjä. Videon kuvauksen jälkeen he jatkoivat sileän treenejä ihan molempiin suuntiin. 😉 Tätä siis luvassa jatkossakin enemmän!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *