Hepat valmiina Horse Fairiin!

Hepat valmiina Horse Fairiin!

Ihhahhaa, ihhahhaa, hepo hirnahtaa!


Tänään kuljetusautosta kopsutteli ulos kaksi uutta kauraturpaa! Molemmat tutustuivat ympäristöön korvat hörössä ja tähtisilmät loistaen. Pehmeä turpa ja hulmuava harja valmiina paijattavaksi. Meille siis saapui pohjoisesta keppihevoset, jotka valmistautuvat kilpailemaan tänä keväänä hevosmessuilla! Ensi viikonloppuna olevan Horse Fair -messujen kepparikisoissa ratsastajina ovat Sini ja Aliina. Huhtikuussa edessä Tampereen Hevoset -messuilla keppareiden SM-kilpailut!
Näistä harmaa on 6-vuotias arabitamma Ellun La Paloma (Lulu) ja toinen ruskea 7-vuotias ratsuponiruuna Ellun El Oliver (Olli). Lulun ja Ollin ”äiti” on nilsiäläisen Ellu Huopa ja Käsityö -yrityksen Elena Bondar. Lulu ja Olli tulevat myyntiin viimeistään huhtikuun lopulla, mutta tarjouksia voi esittää aikaisemminkin! Uskon, että Lulu ja Olli tulevat menestymään kilpailuissa ratsastajiensa kanssa! Katsotaan, jos kepparit pääsisivät myös näyttelyihin.
Mulle iski hirveä keppihevoskuume nyt! Tajusin, että mulla ei ollut lapsena keppihevosta koskaan! Siis mikä menetys! Pienenä leikin pienillä hevosfiguureilla, isän rakentamalla puuhevosella ja talvisin lumihevosilla. Nyt on varmaan pakko ottaa takaisin! En sentää kehtaa ihan kepparin satulaan kiivetä, mutta olen kevään messuista varmaan enemmän innostunut kuin tytöt. Ehkä mä teen Lululla ja Ollilla kunniakierroksia olohuoneessa, kun kukaan ei näe… Minulla tänäkin vuonna bloggaajapassi HHF / GoExpoon, nähdään siellä!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

9 thoughts on “Hepat valmiina Horse Fairiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *