Elämän akrobatiaa.

Elämän akrobatiaa.

Kuulumisia, kuulumisia…
Huomasitteko otsikon hassun hauskan sanaleikin? Joo, oikeasti ei paljoa naurata. Alex on kohta neljättä viikkoa sairaalassa leikkausten jäljiltä ja minä yritän pitää pakkaa kasassa kotipäässä. Tuntuu, ettei aika riitä kaikkeen millään ja pelkään, että väsytän taas itseni. Olen oppinut huomaamaan merkit, kun on aika höllätä. Opiskelut ovat lähteneet hyvin käyntiin, tykkään aineista ja opinnoista tosi paljon! Meillä on kiva ryhmä ja opettajat ovat miellyttäviä. Olen joutunut vähän ”sosialisoimaan” vapaita aamuja, sillä tallihommatkin pitää saada tehdyksi ja minun käy sääliksi 66-vuotiasta äitiäni, joka on joutunut yksin nyt vastaamaan kymmenen hevosen päivärutiineista… Koulun lisäksi kun minulla alkoi vielä työharjoittelu Tuuloksen Mustissa & Mirrissä. Mukavaa asiakaspalvelutyötä ja lemmikkeihin liittyvää, pomokin on tosi kiva! Työvuorot vaan on hankalat, kun ei ehdi aamulla eikä illalla tehdä tallissa mitään.

Kotona on paikat kuin pommin jäljiltä, yritän sitkeästi siivota, tiskata ja pyykätä. Koirat on tallilla mukana ja lenkeilläkin käydään. Toiminimi on tällä hetkellä ns. nukkumassa, mutta yrittäjyys houkuttelee vieläkin… Ensimmäisenä koitamme löytää jonkun yrittäjän pyörittämään meille kotiin tuntitoimintaa. Muutama karsinakin olisi vapaana. Tässä olisi jollekin valmis paketti, opetushevoset ja kaikki. Jos tässä pari palasta loksahtaa paikoilleen, niin saatan tehdä liiketalouden opinnot loppuun asti yrittäjän oppisopimuksella. Yrittäminen vaan taitaa olla mun juttu, pakko aina yrittää jotain. 🙂 Tahtoisin myös jatkaa valmentamista jossain määrin.

Roosa ja Akro ovat treenanneet aika ahkerasti ja tuntuu, että heillä alkaa homma synkata. Isän pitäisi tsekata meidän uuden trailerin jarrut vielä, jotta pääsisimme maneesille harjoittelemaan. Uskaltaisin sanoa, että tämä ratsukko nähdään tällä kaudella seura-aluetasolla HeB-HeA -luokissa. Roosa vaan tarvitsee psyykkausta kankien suhteen, mielellään joltain lajivalmentajalta. Saimme pari päivää sitten hienoja uutisia, Roosa kutsuttiin 28.2,-1.3. aluekouluvalmennuksen katsastukseen Ypäjälle! Jos he pääsisivät aluerenkaaseen, Roosa saisi hyvän startin täsmälliselle kisauralle. Varsinkin, kun on hyvä hevonen alla. 😉 Tällä tytöllä vakavasti suunta hevosalalle, hakee ensimmäisenä vaihtoehtona Jokimaalle, kun yhteishaku alkaa. Nytkin ratsastettavia useampi Alexin sairasloman takia. Olen yrittänyt sanoa, että ysiluokka täytyy tsempata! Hän muistuttaa ihan minua tuon ikäisenä…

Tässä vielä kuvia eiliseltä peltoreissulta! Klikkaa isommaksi!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *