Uusi edullinen hevostarvikeliike!

Uusi edullinen hevostarvikeliike!

Toinen yhteistyökumppani!


Tänään on avattu uusi edullinen hevostarvikkeiden verkkokauppa, Ratsutarvike Bianca! Liike on yhteistyössä blogini kanssa, joten jatkossa on tulossa Biancan tarjoamia kilpailuja, tuote-esittelyjä ja -testauksia! Bianca mm. jälleenmyy Harry’s Horsen tuotteita ja on varteenotettava vertailun kohde Hööksin ja Horzen tuotteille. Kannattaa käydä tutustumassa laajaan valikoimaan ja hyödyntää avajaistarjous! Ratsutarvike Biancan Facebook -sivu löytyy täältä > https://www.facebook.com/ratsutarvikebianca

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

2 thoughts on “Uusi edullinen hevostarvikeliike!

  1. Kävin jo selailemassa. Löysin aivan älyttömän ihanat jännesuojat mutta harmikseni niihin ei ollut samaa sarjaa takasuojia 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.