Uusi edullinen hevostarvikeliike!

Uusi edullinen hevostarvikeliike!

Toinen yhteistyökumppani!


Tänään on avattu uusi edullinen hevostarvikkeiden verkkokauppa, Ratsutarvike Bianca! Liike on yhteistyössä blogini kanssa, joten jatkossa on tulossa Biancan tarjoamia kilpailuja, tuote-esittelyjä ja -testauksia! Bianca mm. jälleenmyy Harry’s Horsen tuotteita ja on varteenotettava vertailun kohde Hööksin ja Horzen tuotteille. Kannattaa käydä tutustumassa laajaan valikoimaan ja hyödyntää avajaistarjous! Ratsutarvike Biancan Facebook -sivu löytyy täältä > https://www.facebook.com/ratsutarvikebianca

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

2 thoughts on “Uusi edullinen hevostarvikeliike!

  1. Kävin jo selailemassa. Löysin aivan älyttömän ihanat jännesuojat mutta harmikseni niihin ei ollut samaa sarjaa takasuojia 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *