Videopostauksen tynkää.

Videopostauksen tynkää.

Hope you like it!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

4 thoughts on “Videopostauksen tynkää.

  1. En tiedä miksi, mutta repesin ihan täysin kun sanoit, että tuo pehmolelu oli sun autossa ennen ku se hajos :'D Emmä tiiä oliks siin ees mitään hauskaa… Kiva video kumminkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *