So called modelling.

So called modelling.

Tämä nyt ei varsinaisesti liity hevosteluun, mutta tällaista olen puuhaillut viime aikoina… Eilen olin Helsingissä studiolla treeneissä, kolme tuntia kävelyharjoituksia. Kuvien © Evelyn Mora / Studio Eneas. P.S. Mistä tekisin videopostauksen?!


Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *