KL-voittaja ja kuvia.

KL-voittaja ja kuvia.

Joku saa uudet sukat… 🙂

Heipä hei, Kingslandin sukat on nyt arvottu. Voittaja on Kaisa (http://toivoaelamaan.blogspot.fi/), onneksi olkoon! Kaisalle lähtee mailia ja pian pakettikin. 🙂 Kiitos kaikille osallitujille! Better luck next time!
Mulla on kohta valmiina postaus ratsastajan reaktiokyvystä, viimeistelen sen huomenissa. Tähän väliin vähän ratsastuskuvia, joita Alex on viime päivinä ottanut. Akrolla oli pari vapaata, joten ajattelin ratsastaa sen kevyesti. Ruunalla olikin aikalailla energiaa! Allekirjoittaneelta loppui puhti parin laukkapätkän jälkeen. Niinpä taivuttelin sen kevyessä ravissa ja jätin siihen. Tänään juoksutin isoimmat virrat pois, jospa sitten huomenna jatketaan ratsain. Kuvista huomaa, kuinka jäykkä ylävartaloni on…

Roosa ja Tessa treenaamassa:

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *