KL-voittaja ja kuvia.

KL-voittaja ja kuvia.

Joku saa uudet sukat… 🙂

Heipä hei, Kingslandin sukat on nyt arvottu. Voittaja on Kaisa (http://toivoaelamaan.blogspot.fi/), onneksi olkoon! Kaisalle lähtee mailia ja pian pakettikin. 🙂 Kiitos kaikille osallitujille! Better luck next time!
Mulla on kohta valmiina postaus ratsastajan reaktiokyvystä, viimeistelen sen huomenissa. Tähän väliin vähän ratsastuskuvia, joita Alex on viime päivinä ottanut. Akrolla oli pari vapaata, joten ajattelin ratsastaa sen kevyesti. Ruunalla olikin aikalailla energiaa! Allekirjoittaneelta loppui puhti parin laukkapätkän jälkeen. Niinpä taivuttelin sen kevyessä ravissa ja jätin siihen. Tänään juoksutin isoimmat virrat pois, jospa sitten huomenna jatketaan ratsain. Kuvista huomaa, kuinka jäykkä ylävartaloni on…

Roosa ja Tessa treenaamassa:

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *