Voita KL-sukat!

Voita KL-sukat!

Lukijakilpailu.


Laitetaan taas vähän porkkanaa kehiin! 🙂 Kommentoi tähän alle 1.8. mennessä sähköpostiosoitteesi, niin olet mukana KL-sukkien arvonnassa (koko 41-43)! Otan taas vastaan myös randomia palautetta.

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

37 thoughts on “Voita KL-sukat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *