Voita KL-sukat!

Voita KL-sukat!

Lukijakilpailu.


Laitetaan taas vähän porkkanaa kehiin! 🙂 Kommentoi tähän alle 1.8. mennessä sähköpostiosoitteesi, niin olet mukana KL-sukkien arvonnassa (koko 41-43)! Otan taas vastaan myös randomia palautetta.

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

37 thoughts on “Voita KL-sukat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *