Laukkatreenejä.

Laukkatreenejä.

Kun vauhtiin päästään, niin antaa mennä vaan!


EDIT: Alla olevat kuvat ovat herättäneet kovasti keskustelua. Syynä kangen pieneen kääntymiseen oli ilmeisesti liian löysä kankiketju. Hevonen on kunnossa, ei siis hätää. Meillä vasta kanget treenivaiheessa, Pinkin tehtävä auttaa siinä asiassa eteenpäin. Harjoitus tekee mestarin. 🙂


Nyt ollaan taas päästy vähän treenaamisen makuun, lähinnä uusien puitteiden ja uudelleen löytyneen motivaation ansiosta! Tunnit ovat lähteneet kivasti pyörimään, mutta vaikka oppilaat olisivatkin maneesissa, pääsee hyvin isolle kentälle ratsastamaan. Toissapäivänä tehtiin kevyt laukkatreeni kangilla. Oli niin helteistä, että menimme vain puolisen tuntia. Akro oli yllättävän kiva! Tehtiin vähän laukassa ympyröitä, sulkuväistöjä ja vaihtoharjoituksia. Huomasi, että ruuna oli aika jäykkä joissain tehtävissä. Pitää tehdä joku päivä pelkästään taivutteluun keskittyvää ratsastusta! Viime syksyisiä Björsin Markon harjoituksia voisi palautella mieleen…


Lopuksi mentiin vielä ravissa loivia kiemuroita ja väistöjä. Harjoitusravissa pitäisi taas löytää se seiskan ravia, ollaan jumiuduttu vitokseen. Pinkki tulee valmentamaan Miekkiöön tämän kuun loppupuolella, täytyy vähän ”harjoitella” sinne. 🙂 Jospa tämä tästä taas! Toivottavasti vaan selkä pysyy ok:na. Iltaisin hieman särkenyt, mutta ei ainakaan normaalia enempää.

P.S. Meidän mainokset julkaistiin tällä viikolla neljässä aluelehdessä! Käykää tsekkaamassa nettisivut! 🙂

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

2 thoughts on “Laukkatreenejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *