Ystäväni hevonen -blogi.

Ystäväni hevonen -blogi.

Vierailevana kirjoittajana.


Pääsin kirjoittamaan shetlanninponeista kilpakäytössä YLE:n Ystäväni hevonen -blogiin. Työ oli mieluisa ja kerrankin pääsi kirjoittamisella tienaamaankin! Tämä on se mitä haluan tehdä! Neuvottelemme jatkoa yhteistyölle, sillä aikaa käykääpä lukemassa itse teksti:

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *