Ystäväni hevonen -blogi.

Ystäväni hevonen -blogi.

Vierailevana kirjoittajana.


Pääsin kirjoittamaan shetlanninponeista kilpakäytössä YLE:n Ystäväni hevonen -blogiin. Työ oli mieluisa ja kerrankin pääsi kirjoittamisella tienaamaankin! Tämä on se mitä haluan tehdä! Neuvottelemme jatkoa yhteistyölle, sillä aikaa käykääpä lukemassa itse teksti:

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *