Automatisointi.

Automatisointi.

Mieti. Istu. Jalka. Sisäpohje. Ulko-ohja. Vasen jalka. Puolipidäte. Kädet. Katse. Selkä. Valmistele. Uudestaan. Vielä kerran. Taas. Pidätä. Eteen. Tahti. Painava jalka. Ryhti. Säilytä rytmi. Sisäohja. Ulkopohje. Oikea käsi. Ranteet. Kyynärpäät. Hyvä. Riittää. … jne.

Tiedätkö mistä on kyse?

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

One thought on “Automatisointi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *