Automatisointi.

Automatisointi.

Mieti. Istu. Jalka. Sisäpohje. Ulko-ohja. Vasen jalka. Puolipidäte. Kädet. Katse. Selkä. Valmistele. Uudestaan. Vielä kerran. Taas. Pidätä. Eteen. Tahti. Painava jalka. Ryhti. Säilytä rytmi. Sisäohja. Ulkopohje. Oikea käsi. Ranteet. Kyynärpäät. Hyvä. Riittää. … jne.

Tiedätkö mistä on kyse?

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

One thought on “Automatisointi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *