HV Polo -arvonta.

HV Polo -arvonta.

Hienot 556 lukijaa.


Vähän kerrallaan blogini kiipeää kohti 600 lukijaa, nyt ollaan “puolessa välissä”. Koska lukijoita on tullut hauska lukema 555, järjestän pienen arvonnan. Palkintona on HV Polon kauppakassi, jota voi käyttää vaikkapa ratsastusvarusteiden kuljettamiseen. Osallistumisaikaa on 7.4. asti, olet mukana kommentoimalla tähän sähköpostiosoitteesi. Otan taas vastaan myös randomia palautetta! 😉 Onnea kisaan!

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

29 thoughts on “HV Polo -arvonta.

  1. Raigenle@hotmail.fi
    Blogisi on yksi suosikeistani hyvien postauksien takia! Olisi kiva jos kirjoittaisit muutaman postauksen lisää nuorten hevosten ratsastuksesta(miten kehittää nuoren hevosen tasapainoa,tekniikkaa esteillä yms?). Ulkoasukin on aina yhtä hieno!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *