HV Polo -arvonta.

HV Polo -arvonta.

Hienot 556 lukijaa.


Vähän kerrallaan blogini kiipeää kohti 600 lukijaa, nyt ollaan ”puolessa välissä”. Koska lukijoita on tullut hauska lukema 555, järjestän pienen arvonnan. Palkintona on HV Polon kauppakassi, jota voi käyttää vaikkapa ratsastusvarusteiden kuljettamiseen. Osallistumisaikaa on 7.4. asti, olet mukana kommentoimalla tähän sähköpostiosoitteesi. Otan taas vastaan myös randomia palautetta! 😉 Onnea kisaan!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

29 thoughts on “HV Polo -arvonta.

  1. Raigenle@hotmail.fi
    Blogisi on yksi suosikeistani hyvien postauksien takia! Olisi kiva jos kirjoittaisit muutaman postauksen lisää nuorten hevosten ratsastuksesta(miten kehittää nuoren hevosen tasapainoa,tekniikkaa esteillä yms?). Ulkoasukin on aina yhtä hieno!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *