Opiskelemassa pilliin vihellystä.

Opiskelemassa pilliin vihellystä.

Estetuomarikurssi 22.-23.2.

Viime lauantaina herättiin silmät ristissä ennen kukon pierua ja lähdettiin ajamaan klo 9.00 alkavalle estetuomarikurssille Santahaminan sotilasalueelle Helsinkiin. Portilla kysyttiin paperit ja sitten päästiin sisälle. Koulutuksen piti SRL:n Heikki Kela.

Ensimmäisenä päivänä kävimme läpi KS I eli kilpailusääntöjen ensimmäisen osan suurinpiirtein sanasta sanaan. Koska suurinosa asiosta oli minulle jo tuttua, ehdin siinä läppärillä tehdä sitten töitä samalla eli vastailla sähköposteihin ja organisoida asioita. 🙂 Kävimme syömässä muonituskeskuksessa eli mukessa ja ei kyllä ollut kovin maittavaa… Otan osaa inttiä käyvien puolesta, jos tuollaisella eväällä joutuu marssimaan. Iltapäivällä oli ensimmäinen osa koetta ja hienosti Alexin kanssa päästiin siitä läpi! Äitini oli intopiukeana järjestänyt meille majoituksen viiden minuutin ajomatkan päähän Furuvikin huvilalle, joten ei tarvinnut lähteä ajamaan kotiin… Olisi ollut turhaa ajan ja polttoaineen kulutusta. Kiva, sokkeloinen vanha kartano, jossa oltiin ainoat asiakkaat. Kesällä kuulemma vilkasta. Katsottiin Suomen lätkäpeli ja käytiin läheisessä kaupassa hakemassa ruokaa. Sitten nukkumaan!

Sunnuntaina herättiin kasin jälkeen ja tavaroiden keräämisen jälkeen suunnattiin takaisin Sandikseen. Toisen päivän aikana kävimme läpi KS III eli esteratsastuksen lajisäännöt. Siellä tulikin sitten enemmän uutta, sillä kisasäännöt on uudistettu nyt helmikuun alussa. Kirjamuotoista painosta ei ole vielä tullut, joten täytyy se tilata sitten heti. Taas jotain armeijamössöä ruuaksi ja iltapäivällä estesääntökoe. Se olikin tiukempi setti, meinasi aivot käristyä, kun laskettiin enimmäisaikoja jne. Kokeiden vastausten läpikäymisen jälkeen oli HYVIN epätietoinen olo, kouluttaja käski kaikkien odottaa illan aikana sähköpostia… Klo 17.00 aikaan lähdettiin kotiin päin.

Illalla tuli odotettu maili meille molemmille, eli koe oli hyväksytty! Todistuskin saapui. Eli olemme molemmat viittä vaille perustason estetuomareita, tehdään vielä kauden aikana kolme harjoittelua. Kaksi tulee olla aluetasolla ja yksi kansallisissa kisoissa. Pillin viheltämisen osaankin jo. 😉

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *