Kommenttikisan voittaja.

Kommenttikisan voittaja.

Lukijakisa; mitä uutta haluaisit oppia / vanhaa hioa ratsastuksen suhteen? Kommenttikisan palkintona on valmennustunti Pia ”Pinkki” Varjosen ratsastuskoululla. Kilpailun voitti Anna, joka kertoi näin:

Olen koko ikäni ratsastellut, siispä haluaisin oppia ratsastamaan oikein. Teininä kaahasin estekisoissa vailla mitään järkeä ja olin oikea true-esteratsastaja, nyt nuorena aikuisena olen herännyt tähän maailman ja esteet eivät kiinnosta enää oikeastaan yhtään, välillä mielenvirkkeeksi. Haluaisin oppia lukemaan hevosta selästä käsin, miten saisin hevosen takapään oikeasti aktiiviseksi ja hevosen kulkemaan oikeinpäin oikeasti, en halua huijata niputtamalla hevosen etupäätä, niikuin muka olisin saanut sen muotoon. Perusasioita ei voi ikinä petrata tarpeeksi ja ne ovatkin kaiken perusta. Olen oikeastaan koko ikäni vain painellut menemään, enkä saanut oppia juuri nimeksikään, ratsastamaan oppiminen onkin alkanut kiinnostaa vasta aikuisiällä, mutta nyt virheitä on paljon hankalampi jo korjata.

Onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistuneille! Mitäpä olette mieltä; laitetaanko taas hakua uuteen valmennussarjaan? Edellisen valmennussarjan osat löydät arkistosta.

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

2 thoughts on “Kommenttikisan voittaja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *