Tallinn International Horse Show 2013.

Tallinn International Horse Show 2013.

Kuvapostaus; Tallinna, Viro 5.-6.10.


Kansainvälinen matkatoimistomme Team Playsson teki vuosittaisen retkensä lätäkön toiselle puolelle Tallinnan Horse Show’hun. Mukana matkalla olimme minä ja Alex sekä Jesse, Saija, Senni, Janita ja Ansku. Lähdimme klo 6.30 lauantaina Hämeenkoskelta, otin reitin varrelta kyytiin Anskun ja Jannun. Olimme sopineen treffit Länsisatamalle klo 8.00 muiden kanssa. Me viisi olimme hyvissä ajoin paikalla, saimme auton pitkäaikaisparkkiin ja maihinnousukortit lunastettua. Sitten vain odoteltiin Saijaa ja Senniä… jotka olivat eksyneet! Kävin heitä sitten parkkikselta lopulta etsimässä ja pääsimme laivaan kolmea minuuttia ennen check-in:in päättymistä! HUH!

Laiva vähän keikutti, mutta perille päästiin ja ajeltiin sitten satamasta tilataksilla Saku Suurhallille. Liput vaihdettiin rannekkeisiin ja vietettiin mukava päivä hevosurheilun merkeissä! Kävimme välillä syömässä ja ostoksilla viereisessä Rocca Al Mare -ostoskeskuksella. Illalla taksi kyyditsi meidät majapaikkaamme Hotell Dorelliin, josta pienen väännön jälkeen löytyi kuin löytyikin varaamamme huoneet. Paikka oli odotettua parempi, joten nou hätä. Illalla (yöllä) kävelimme vielä keskustaan hakemaan mäkkäristä iltapalaa. 🙂

Sunnuntaina aamupala hotellilla ja sitten taas hallille. Ruokailtiin ja shoppailtiin sekä lopuksi katsottiin suomalaisten ratsukoiden verran World Cuppia. Kuuden pintaan illalla Superalkon (…) kautta satamaan ja laivaan. Laivassa pelattiin pari kierrosta musavisaa, pisteitä 12 ja 6 kpl. Kotona oltiin noin klo 00.00. Huikea reissu hienossa seurassa! Kiitos kaikille! Tuliaiset tuli ostettua, tuttuja nähtyä (kiitos tapahtuman järjestäneille tahoille) sekä Akrolle uusi Eskadronin riimu (mihin mun loput rahat hävisi…?). Ensi vuonna uudestaan ja isommalla porukalla!?

Vajaan parin viikon kuluttua sitten HIHS, jossa olisi taas tarkoitus olla Horse Boutiquella töissä. Majoitus tuottaa nyt pieniä ongelmia, saatan olla vain katsomon puolella…

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

2 thoughts on “Tallinn International Horse Show 2013.

  1. Moi!
    Laskeskelin vähän paljonko tulisi maksamaan reissu tallinnan horse showhun, sain lipuista ja laivamatkoista noin 70€ Ilman hotellia, niistä kun ei ole mitään hajua hintaluokista tai muustakaan.. Paljonko teillä maksoi suunnilleen koko setti, lippu, laiva ja hotelli?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *