Akron kuulumisia.

Akron kuulumisia.

Kenkä irti. Ja kenkä irti.


Akrobat ei ole juuri mitään erikoista tehnyt, en ole ehtinyt käydä sen kanssa missään. Olen ratsastanut sitä miten olen ehtinyt tai sitten juoksuttanut, Janita ja Jenni myöskin liikuttaneet. Minulla kävi niin hyvä tuuri, että sain kutsun Hevoset & Ratsastus -lehden valmennussarjaan Marko Björsin tunnille. Eli valitettavasti tulette tulevan syys-talven aikana näkemään viehettävän naamani ko. lehdessä – halusittepa tai ette. No joka tapauksessa paria päivää ennen itse valmennusta Akro onnistui irroittamaan kenkänsä yöllä karsinassa. Ruuna oli ihan kolmijalkainen, joten panikoin miten saan järkättyä kengän ennen Ruskeasuolle menoa. Onneksi ihana kengittäjämme ehti ajoissa lyömään sen pakoilleen! Mutta eipä siinä kaikki – vettä sitten tulikin oikein urakalla ja toimittaja perui valmennuksen, koska kentät lainehti silläkin suunnalla. Sovittiin uusi aika, joka oli tänään – vaan mitäpä teki Akro? Jumalauta, tiputti tietysti kenkänsä toissa iltana!! Nöyrästi taas sopimaan uutta aikaa Ruskeasuota varten, joka nyt vielä auki… Kengittäjä kylläkin kävi tänään ja laittoi Akron ympäri. Silti miettikää, millä todennäköisyydellä käy näin?? Kävin aamupäivällä sänkkärillä ratsastelemassa, Alex oli kuvaamassa:

Viime lauantaina Tiina oli pitämässä taas estevalmennusta ja annoin Jannun osallistua Akrolla tunnille. Ruuna tykkäsi kovasti hypätä, vaikka tekniikka ja vauhti olikin välillä sieltä… Lopuksi ihan mukava 70-80 cm rata hieman pidemmillä teillä. Me olemme Akron kanssa osallistumassa 7.9. Hämeenkosken koulukilpailuihin HeA -luokkaan. Ehkä hieman helpompi nyt treenata, kun voi käydä ohjelmaa läpi pellolla isommassa tilassa. Mutta tässäpä kaikki tältä erää, loppuun taas pari videota!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

2 thoughts on “Akron kuulumisia.

  1. Ah, muillakin on kenkä ongelmia.. Aina, AINA kun saan vihdoin sovittua jonkun valmennuksen (yleensä en töitten takia pääse) niin johan kenkä lähtee kävelemään.. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *