Ai täh?

Ai täh?

Mihin häviää topikit?


Muutamana päivänä blogiini tultu ah-niin-arvokkaan Hevostalli.netin kautta – kaikki linkkini sisältäneet topikit kuitenkin poistettu… Mihin ne katoavat ja miksi? Enkä nyt ole huolissani, että olisin paskanjauhamisen kohde (kertokaa jotain uutta) vaan lähinnä asian yhteydestä. Olisi kiva tietää, minkä asian tiimoilta blogiani linkitellään. 🙂 Ei mulla muuta, moi.

”I’m covering my ears like a kid 
When your words mean nothing, I go la la la.”

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

4 thoughts on “Ai täh?

  1. Oli ainakin tuohon aiheeseen liittyen topicia eilen tai toissapäivänä:
    "Hidastuksen aikana hevonen ei saa jännittyä, pohje lähellä ja sormet leikkii hieman. Sormilla leikkiminen tarkoittaa sitä, että sisäohjan sormet liikkuu sen verran kuin puristelisi stressipalloa nyrkissä. Kun hevonen myötää, ohja myötää ja käsi on hiljaa. Sormet eivät tarkoita minkäänlaista vemppaamista, sahaamista tai miksi ikinä sitä haluaakaan sanoa!"

  2. Jep, tuosta edellisestä postauksesta oli jotain juttua. Aloittaja kyseli ko. topikissa kuinka monen muun ratsastuksenopettaja pyytää liikuttelemaan sormia saadakseen hevosen peräänantoon.

    1. Ok. Tapojahan on monia, tämä se jonka minä olen imenyt itseeni ulkomaalaisilta valmentajilta ja todennut toimivaksi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *