Kohti koulurataa?

Kohti koulurataa?

Onko kukaan nähnyt mun motivaatiota?

Kyllä – edelleen painitaan samojen ongelmien kanssa. En ole kertakaikkiaan ehtinyt ratsastaa kunnolla, muiden valmentaminen haittaa omaa ratsastusuraa. 🙂 Pari päivää olen kuitenkin treenejä taas aloitellut, eilen kävin vähän ensi sunnuntain ohjelmaa läpi. Tarkoituksena olisi mennä 19.5. Korpikylässä Akrolla FEI:n Dressage Challenge test B (HeA). Hevonen on ollut ihan ok, menimme kangilla ja isoimmaksi probleemaksi nousi se, että nyt kun vaihdot on miltei hanskassa, ei vastalaukat enää suju… Ohjelmassa tulee vastalaukkakaaret. Ja se on ainoastaan minun vikani, sillä unohdan ratsastaa kriittisen kohdan. En ota paineita. Jos en saa rataa kasaan ensi viikolla, niin sitten jätän menemättä.

Tänään koin taas takapakkia, kun aamulla noustessani istumasta, selässä naksahti jotain ja lyyhistyin lattialle. Jalat eivät pitäneet. Isä sai autettua mut sohvalle ja selkä oli ihan pinkeenä. Kipulääkettä naamaan ja BackOnTrack -vyö päälle. Muutaman tunnin siinä pötköteltyäni alkoi helpottaa ja pääsin jo kävelemään. Hevosen selkään ei ollut mitään asiaa, täytyy katsoa miten onnistuu alkuviikosta. En todellakaan halua, että jotain menee uudestaan kunnolla! Olen nyt kerran viikossa käynyt hierojalla ja hänen mukaansa lihakset olleet ok… En ymmärrä. Jesse tarjoutui ratsastamaan Akron, mutta juoksutin sen vaan sitten iltapäivällä ja kävin syöttelemässä vihreällä. Alkavalla viikolla ajelen taas siellä sun täällä valmentamassa ja lauantaina on poneilla match show Hämeenlinnassa.

Will see…

Akron kanssa kouluvalmennuksessa.

Minä ja Naape aikoinaan esteverkassa.

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *