Epäonnea.

Epäonnea.

Voi p*rkele!

Anteeksi karkea (mutta suht sensuroitu) kielenkäyttöni. Akrobat otti yhteen tänään naapuritarhan hevosen kanssa ja tuloksena päivystävä eläinlääkäri, joka tuli paikkaamaan ruunan. Tarhaileva naapuri rikkoi väliaidan ja antoi täydeltä laidalta kyytiä Akrolle. Onneksi huomasin tilanteen suht ajoissa ja ehdin hätiin nopeasti. TET-harjoittelija ryntäsi myös apuun ja otti Akron, kun sain hevoset erilleen. Akro ei edes antanut takaisin, otti vaan potkuja vastaan. Takajalat olivat aivan suikaileina. Ell pääsi noin tunnissa paikalle, sillä välin ehdin putsata haavat ja sitoa ne ensiapuna. Ell sanoi, että viittä vaille klinikkareissu, mutta koska kaksi isointa (kintereissä) ollutta reikää eivät olleet osuneet jänteisiin tai niveliin, selvittiin kotihoidolla. Ei laittanut tikkejä, jotta haavat eivät repeä enempää esim. piehtaroidessa.

Haavojen huuhtominen ja tuulettaminen 4 x päivässä, karsinalepoa ja ainakin viikko saikkua. Lisäksi piikitän siihen 2 x päivässä antibiootteja. Hip-fucking-hurray. Kävin tyhjentämässä Hämeenkosken apteekin sidetarpeista, ell antoi ruiskuja ja muuta. Onneksi ruunalla on vakuutus! Olen todella huolestunut kaikin suhtein. Hevonen ei ole halpa eikä yhden tekevä tunnepuolellakaan. Katsotaan miten päästään ja päästäänkö ylipäätään jatkamaan treenejä. En tiedä vielä miten käy 7.4. olevien kisojen… Tuntuu, että voisin jo pikkuhiljaa lopettaa yrittämisen ja pysyä puskailijana. :/

A translate for my foreing friends: Another horse broke fence between his and Akro’s yards when they were outside. He get into Akro’s yard and started to kick him. Fortunately I saw it but little bit too late and we were middle in the fight.. Akro is ok now, vet patched him up. I’m just wondering when I can start to ride again with him… He has to be at least week on break.

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

9 thoughts on “Epäonnea.

    1. Eiköhän, toivon ainakin. Ell sanoikin, että paranee jo pelkästään noiden siteiden kuvioiden avulla. 😀

  1. ää voi ei:c onneks ei kuitenkaa klinikkareissuu tullu. älä viel lannistu, kyl te viel nousette ja pääsette kisailemaan:-) tsemppii teille!

  2. vooi ei:C nyt on kyllä täälläkin päin epäonnea ollut, viime viikonloppuna kaverin hevonen lopetettiin, keskiviikkona jäi tutun hevoset junan alle, eilen lopetettiin ratsastuskoulun hevonen ja tutun koira kuoli:/ mutta pohjalta voi vain nousta!:)
    -Titta

  3. Kiitokset kaikille tsempeistä! Päivityksenä tästä päivästä, että jalat eivät onneksi pahemmin turvonneet ja haavat ovat ihmeen hyvin kuivuneet! Tänään on huuhdottu ja kääritty ja huuhdottu ja kääritty sekä piikitetty (että inhoan sitä!)… Kävelytin myös kentällä vartin verran, kävelee ihan hyvin. Toivotaan ettei tule komplikaatioita! :S

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *