Farkku.com.

Farkku.com.

Team Playsson tekee yhteistyötä Farkku.comin kanssa! Tilatkaapa (tai suositelkaa vaikka mummolle ja naapurin tädille) housuja tuolta sivupalkista löytyvän linkin kautta – tuette meidän ponityttöjen kisatoimintaa! KIITOS.

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *