Paras blogin määritelmä.

Paras blogin määritelmä.

Lukijakilpailu on ratkennut!

Kyselin kuun vaihteessa julkaistussa kilpailussa määritelmiä blogilleni. Sain vastauksia aika nihkeästi (oletteko ujoja?), mutta nekin kaikki alta kymmenen määritelmää olivat todella hyviä! Valikoin pari ”finalistia”, joista voittajaksi päätyi Lauran kirjoitelma:

Pennie’s – Based on true story blogia kirjoittaa idealistinen nuori nainen, jonka arki ja ammatti pyörii ratsastuskoulun ja valmentamisen ympärillä. Omat ja oppilaiden kokemukset avataan lukijalle usein positiivisten kokemusten kautta, pahaa sanaa omistaan tämä yrittäjä ei sano ja on myös valmis puolustamaan ”omiaan” leijonaäidin lailla. Treenivinkkejä ja tietoiskuja varusteista jaetaan harrasteratsastajalle suunnatuissa kirjoituksissa ja usein mukana on asiaa tukevaa kuvamateriaalia.

ONNEA! Laitatko Laura minulle mailitse (penny@playsson.net) osoitteesi, niin saadaan palkinnot matkaan? 🙂 Jotta saadaan taas blogiin vähän vuorovaikutusta, olen tekemässä videopostauksen – mutta mistä aiheesta? Ehdota ja kommentoi!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

5 thoughts on “Paras blogin määritelmä.

  1. Mun mielestä olisi kiva videopostauksen aihe ihan perus tunnin pito. Pidät jollekkin omalle ryhmälle tuntia ja joku kuvaa sinua miten opetat ja millaisia harjoituksia teetät ihan perus valkussa 🙂

    1. Mulla on tallessa sellaisia videoita, jos vaan jaksaisin editoida… 😉 Ehkä kuvataan keväämmällä uusi!

  2. En osaa puke sanoiksi ,mutta joitain vinkkejä esim yksin ratsastukseen. Siis tehtäviä ja joita esim voisi soveltaa puomeilla yms. Siis ihan sileällä työskentelyyn.monipuolista vaihtelua perus väistöihin ja kaariin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *