Muutamia blogeja.

Muutamia blogeja.

Näiden tyyppien postauksia tykkään lukea!

En tällä kertaa esittele sekalaisia blogeja, vaan tarkoitus linkitellä ihan muutaman oman valmennettavani blogi! Blogien lukeminen on omalta kantiltani kiva tapa seurata ratsastajien harjoitteluja meidän treenien ulkopuolellakin sekä fiiliksiä, joita he eivät ehkä uskalla (??) minulle suoraan sanoa. 🙂 Kaikki eivät tietenkään bloggaa, mutta tässä joitakin…

THE BEST OF (F)ALL

Milla on ollut valmennettavanani talvesta 2012 lähtien risteytysponitammansa Denisen kanssa. Olemme kuitenkin tunteneet hyvin pitkään, sillä minulla on ollut hevosia aikoinaan samalla tallilla ja asuimme Millan perheen kanssa samassa naapurustossa. Milla on sitkeä persoona, jolle joskus joutuu sanomaan vähän tiukemminkin, että tapahtuu… 😉 Ponin kera ovat ainakin minun silmissäni edistyneet!

MIRA & DANNY

Mira on uudempi tuttavuus, vaikkakin hänen hevosensa Danny on entinen ratsutettavani. On virkistävää käydä heillä valmentamassa, sillä keskiverrosta työtoimenkuvastani poiketen toimin tuolla estevalmentajana. 😀 Kouluratsastus pukkaa siltikin aina välissä, koska ilman sileän toimintaahan ei kyllä pahemmin hypätkään… Sen saa Mira usein tuta.

HENNA JA HEPPASET

Hennaa olen pitkään seurannut paikallisissa kisoissa kaikenlaisilla kamikaze-hevosilla, joten olin kovin tyytyväinen kun minut pyydettiin pitämään tuntia. 🙂 Henna on taitava ratsastaja ja nykyinen ratsu Olli on liikkeiltään lupaava, mutta töitä riittää kyllä! Eiköhän heidät kisaradoille vielä tälle kaudelle saada.

EWE & MINJA

Oli vilpittömästi mukava seurata viime syksynä Minjan ja Ewen ratsastuksen kehittymistä! Aloitin ensin ponin ratsuttamisen (tammalla hieman ongelmia työmotivaatiossa) ja sen jälkeen pidin tunteja myös itse ratsastajalle. Tuntui, että tyttö sai langan päästä kiinni kovinkin nopeasti! Ponin oltua sairaslomalla talven verran, jatkamme tässä keväällä hommia siitä mihin jäätiin!

ALIISA JA EESTILÄISET

En jaksa lopettaa tämän tytön ylistämistä, sillä Aliisa on yksi näppärimmistä ja mukautumiskykyisimmistä junnuratsastajista, joihin olen törmännyt! On ilo valmentaa näinkin taitavaa tyttöä, kunhan saadaan vielä motivaatiokin aina silloin tällöin kohdalleen… 😉 Aliisa kilpailuttaa tulevalla kaudella meidän poneista Nannaa ja Musea.

RESTO DE MI VIDA

Herttainen Janita toimii Akron hoviratsastajana, sillä Jenni on yhä Englannissa. Fiksu ja filmaattinen ihminen, jonka seurassa on aina mukavaa! Janita mennyt Musella jo parit kisat ja jatkoa tulee varmasti. Yritän saada Jannun nakitettua vakituiseksi valmennettavaksi jossain välissä… 😉

Tässäpä nyt muutamia! Tästä näitä puuttuu varmastikin, joten jos olet kanssani tekemisissä ratsutuksen tai valmentamisen suhteen, niin ollos hyvä ja linkkaa minulle blogisi! Siis jos kehtaat… ;D

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

2 thoughts on “Muutamia blogeja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *