Ponit talvipuuhissa! (video)

Ponit talvipuuhissa! (video)

Kirjavien klubi esittää…

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

5 thoughts on “Ponit talvipuuhissa! (video)

  1. Vähänkö hauska video, nauroin ihan kauheena tolle musiikille ja noille kaatuileville poneille! :DD Ihania möhömahoja, tulee kyllä vahvasti meidän tallin pieni kirjava shettukka mieleen! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *