Ponit talvipuuhissa! (video)

Ponit talvipuuhissa! (video)

Kirjavien klubi esittää…

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

5 thoughts on “Ponit talvipuuhissa! (video)

  1. Vähänkö hauska video, nauroin ihan kauheena tolle musiikille ja noille kaatuileville poneille! :DD Ihania möhömahoja, tulee kyllä vahvasti meidän tallin pieni kirjava shettukka mieleen! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.