Mitä meille kuuluu?

Mitä meille kuuluu?

Päivitystä kuulumisiin!

Hohhoijaa. Olen ollut viime päivinä niin väsy, ettei mitään tolkkua! Illalla en saa unta ja aamulla en meinaa sitten enää päästä sängystä ajoissa ylös… Tutut epäilevät stressin alkua ja voi hyvinkin olla mahdollista. Töitä riittää, mutta fyysinen (ja kohta henkinenkin) kunto alkaa saada rajansa. Selkä ja oikean puolen lihakset olleet todella kipeinä vähän aikaa jostain syystä! Käyn tiistaisin Hollolassa venyttelyjumpassa ja hävettää, kun ei pysty samoihin liikkeisiin kuin ne 60-70 v. tädit! 😀 Sanoinkin, että mulle riittää kun jalat leviää sivuille hevosen verran. Muuten harrastustoimintani on hyvällä mallilla; maanantaisin käyn räjäyttämässä sieluni taiteen muodossa paperille ja tiistaiaamuisin on eestin kielen kurssi (ja ma olen õppinud midagi).

Minä HIHS:ssä töissä, yritän näyttää aktiiviselta! Kuva: Nipe / HB

Akron kanssa olen ehtinyt tehdä asioita hävettävän vähän! Olen oikeastaan tehnyt vain lyhyitä ”tehoratsastuksia”, mutta muuten sitten se on ollut vapaalla tai Aliisan/Roosan liikutuksessa. Pakkasten aikaan kenttä oli järkyttävän huono, silloin vain käveltiin… Nyt on ollut muutama päivä paremmin aikaa treenata ja olemmekin aloitelleet jo vähän sulkutaivutuksen alkeita laukassa – ihan noin huvin vuoksi. Vasemmalle sujuu hyvin; jätetään kulmasta pitkälle sivulle taivutus ja jatketaan vähän matkaa diagonaalia pitkin. Oikealle heikommin, en osaa itse toimia siihen suuntaan! Viime viikonlopun EqB-Teamin miitti jäi välistä hevosauton ongelmien takia, mutta olemme menossa perjantaina muuten Pinkille tunnille ja sitten taas joulukuussa tiimin valmennusviikonloppuun.

Hevosautoista puheenollen… Vanha ajokkimme päätti sitten olla menemättä katsastuksesta läpi, vaikka juuri vuosi sitten meni leimaan moitteitta! Siihen on vaihdettu mm. uusi startti ja nyt siinä edessä koko pohjan hitsausremppa. Meillä on suuri tarve hevoskuljetusvälineelle, joten tuumasta toimeen ja ostettiin sitten uusi hevosauto! Se on tyttöjen keskuudessa ristitty jo ”The Jäätelöautoksi”. Jäätelöauto on tarkemmin sanottuna kahden hevosen B-kortilla ajettava Citroën C35 Fourgon, jossa on Theaultin hevososa. Ajettu hyvin vähän, katsastettu syyskuussa, hevosten lastaus sivusta (jousitettu ramppi!!) ja takana varustetila. Sisällä hytissä leveät nahkapenkit! Oikea löytö ja älyttömän söpö! Tällä sitten ajellaan tästä eteenpäin! Vinkki! Meidän toinen B-kortilla ajettava hevosauto tulossa myyntiin rempan ja katsastuksen jälkeen! 😉 Traileriyhdistelmää paljon kätevämpi, ei tarvitse pikku-e:tä!

Maailman herttaisin hevosauto, ulkoa ja sisältä!

Muutkin asiat tallilla alkavat pikkuhiljaa edetä. Sunnuntaina kävi hiekkasetä tsekkaamassa kentän loppupään ja laajennus alkaa tässä lähiviikkoina! Meidän piskuinen kenttä venyy vihdoin täyteen 60 metriin! L-päätyyn tulee toinen sisäänkäynti, joten kisojen järjestäminen helpottuu ja tarvittaessa yksityiset mahtuvat sitten toiseen päähän juoksuttamaan tai ratsastamaan tuntien aikana. Lisäksi valaistus uusitaan, tulee toisenlaiset tehokkaat valonheittäjät! Kiitos Hannille, joka hoitaa ”keräyskolehtia”! Hankin myös alas parkkipaikalle uuden kyltin, vanhassa kun luki enää muutamia kirjaimia… Päivitin nettisivutkin (playsson.net)!

Mitäpä muuta…? Valmennustunnit pyörii täysillä. Uusia ratsastajia aloittanut, joten olen joutunut sumplimaan ryhmiä uudestaan. Minulla vielä pari mielenkiintoista työtarjousta alla. Lauantaina lähtee yksi tamma meiltä pois ja tilalle tulee toinen ratsutettava ruuna. Sitten meillä oli viime sunnuntaina Tiina Heltimoisen estevalmennus, siitä kuvia ja lisää tietoa myöhemmin! Tiina alkaa käydä meillä kelien mukaan kuukausittain hypyttämässä, myös Heli-Maija Vehkalahti (Pinkin tallilta) on tulossa pitämään kouluvalmennuksia.

Jos näet tämän kyltin edessäsi, olet perillä.

Ja hei – käykäähän osallistumassa kilpailuun, voitte voittaa GPA:n kisapaidan! Palaamisiin!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

2 thoughts on “Mitä meille kuuluu?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *